Tereza má zase Sama

RAKOVNÍK (hopr/bed). Ve čtvrtek 14. července dostala známá moderátorka Tereza Pergnerová, která nyní žije v Lužné u Rakovníka, ten nejkrásnější dárek k nedávným jedenatřicátým narozeninám (* 25. 6. 1974). Krátce po deváté hodině ranní jí soudce Okresního soudu v Rakovníku Petr Bláha vrátil do opatrovnictví jejího čtyř a půlletého syna Samuela, o kterého se až dosud starala její matka Jana Pergnerová. "Okamžitě jdu vykoupit všechna hračkářství a celý den se budu Samovi věnovat," uvedla bezprostředně po vynesení rozsudku šťastná Tereza. "Na dnešek jsem vůbec nespala, ale snad to zvládnu."

Bývalá moderátorka hudebního pořadu Eso, jak známo, propadla před léty závislosti na drogách. To ji málem zničilo profesně i lidsky. Dokonce musela čelit i trestnímu stíhání. Podle vlastních slov však již osobní krizi překonala a dva a půl roku na sobě tvrdě pracuje. "Ano, brala jsem heroin, ale teď už nepotřebuji žádnou substituci ani léky. Jsem čistá," uvedla Tereza Pergnerová před soudem.

Začalo se jí dařit i v profesním životě. v současné době moderuje na rozhlasové stanici Frekvence 1 pořad Rande a spolu s Liborem Boučkem vyhrála konkurz na moderování nové reality show VyVolení, kterou začne vysílat od září TV Prima. "Jsem připravená neexhibovat a dobře posloužit, aby diváci pochopili, o čem to je. Já nejsem pupek světa," uvedla Tereza Pergnerová. Doufá, že se jí práci v rádiu i televizi podaří skloubit s "rolí" matky a vše dohromady zvládnout. "Musím. Věta - to nejde - neexistuje, Samuel je na prvním místě!"

Nyní se Tereza a Sam chystají na dovolenou, kterou stráví sami dva na Kypru.

« Zpět