Odešel Jaromír Matoušek

V neděli odpoledne tragicky zahynul bývalý legendární brankář reprezentace Československé republiky, Dukly Pardubice a hlavně SK Rakovník Jaromír Matoušek. Tento vynikající chlapík spojil celý svůj život s fotbalem. V dresu Dukly Pardubice si zachytal nejvyšší tuzemskou soutěž. S reprezentací se podíval skoro do celé Evropy. Nejlepší roky ale strávil v dresu SK Rakovník, kde dlouhé roky hájil jeho branku. Svoji bohatou fotbalovou pouť ukončil v dresu Městečka, aby ještě v pokročilém věku vypomohl i v dresu Zátiší Rakovník v rámci okresních soutěží.

Po skončení hráčské kariéry se přesunul na post trenéra mládeže SKR, kde se mu podařilo vychovat velké množství výborných fotbalistů. Ani potom ale na "svůj" SK Rakovník nezanevřel a pomáhal jako hlavní pořadatel při zápasech mládeže a byl členem pořadatelského týmu při utkáních dospělých. Jaromír Matoušek byl znám svojí upřímností, trefným, ale laskavým humorem, který bohužel už neuslyšíme.

Upřímnou soustrast celé rodině projevují spoluhráči, známí, přátelé a kamarádi, ke kterým se přidává i redakce týdeníku Raport.

« Zpět