Pedofil zneužil tři nezletilé

RAKOVNÍK (peg). Minimálně pětkrát ve svém bytě pohlavně zneužil čtyřiapadesátiletý Rakovničan desetiletou dívku z Rakovníka. Zvrhlý pedofil neušetřil ani třináctiletou dívku z Křivoklátu a svoji jedenáctiletou dceru. Vše se provalilo až 14. listopadu, kdy zneužití jedenáctiletého děvčátka policistům ohlásila jeho matka.

Pedofil svoji dceru pohlavně zneužil 11. listopadu kolem poledne. Při šetření policisté zjistili, že druhé děvče z Rakovníka zneužil od počátku letošního roku až do současnosti minimálně pětkrát a třetí dívku z Křivoklátu zneužil ve svém bytě jednou během července tohoto roku poté, co ji donutil, aby se svlékla. 14. listopadu rakovničtí policisté muže obvinili z trestného činu pohlavního zneužívání a byl podán návrh na vzetí do vazby.

„Návrh byl soudcem akceptován a obviněný byl téhož dne v 18.45 hodin předán do vazební věznice v Praze-Ruzyni. Hrozí mu trest ve výši až osmi let,“ říká rakovnický policejní mluvčí por. René Černý. Za pohlavní zneužívání byl obviněný už v minulosti odsouzen.

[ Zpět na domovskou stránku ]