Tajemníkem JUDr. Tláskal

NOVÉ STRAŠECÍ (bed). Tři uchazeči na funkci tajemníka Městského úřadu Nové Strašecí se přihlásili do výběrového řízení, které proběhlo v pondělí 3. listopadu. Komise po zralé úvaze vybrala nakonec JUDr. Jiřího Tláskala, který až dosud pracoval ve funkci vedoucího sociálního a právního odboru MěÚ.

„Zkoumali jsme všechna možná kritéria, zejména hledisko ekonomické. Tím, že jsme do funkce tajemníka jmenovali zaměstnance úřadu, ušetříme jeden plat. Navíc s dosavadní prací pana doktora jsme velice spokojeni, jedná se o fundovaného a zkušeného člověka, přesně takového, jakého si v čele úřadu představujeme,“ komentoval volbu starosta města Jakub Kleindienst a dodal, že prozatím bude funkce JUDr. Tláskala kumulovaná.

Pokud by vyvstala potřeba nového vedoucího sociálního odboru, vybere ho rada z řad stávajících pracovníků úřadu. Podle slov starosty byl již JUDr. Jiří Tláskal do funkce jmenován a na krajský úřad byly odeslány všechny potřebné dokumenty, aby mohl být nový tajemník ve své funkci potvrzen.

 

[ Zpět na domovskou stránku ]