RAPORT logo

Do nové ředitelky vkládají naděje

N O V É  S T R A Š E C Í (bed). Jak jsme již uvedli v minulém čísle Raportu, byla novou ředitelkou Technických služeb města Nové Strašecí jmenována známá rakovnická manažerka Soňa Schwendtová. Na dotaz novinářů, proč právě ona dostala přednost před ostatními sedmi uchazeči, starosta Jakub Kleindienst odpověděl:

„Pro paní Soňu Schwendtovou se přítomní členové výběrové komise rozhodli jednohlasně, protože jí předložený projekt reorganizace a zefektivnění činnosti Technických služeb Nové Strašecí byl nejlepší. I ekonomicky. Rovněž její způsob vystupování před komisí, znalost problematiky a komunikační schopnosti dávají do budoucna naději, že technické služby pod jejím vedením projdou hlubokou kvalitativní proměnou a služby v oblasti zimní údržby,  zeleně, svozu odpadů, čistoty komunikací a chodníků se zlepší. Zkrátka, že Nové Strašecí bude čistým městem s pěkně udržovanou zelení.“

Vedoucí funkcionáři města věří, že Soňa Schwendtová zúročí v Novém Strašecí také své zkušenosti získané z práce v Technických službách Rakovník v osmdesátých letech.

[ Zpět na domovskou stránku ]