RAPORT logo

Petr Muk zkoušel v Duu

NOVÉ STRAŠECÍ. Fanouškům Petra Muka určitě neunikla informace, že jejich idol zahajuje od 1. dubna v karlovarském grandhotelu Pupp turné, které by mělo podpořit jeho nové CD Dotyky snu.

I když nejbližší koncert v rámci turné bude v Praze (28. 4), málokdo z místních obdivovatelů Muka tuší, že celou hudební i světelnou show dolaďoval s kapelou uplynulý týden v sále hotelu Duo. „V Novém Strašecí zkoušíme díky našemu zvukaři Martinu Poštovi, který zde žije. Je to pro nás strategicky dobré místo, neboť kapela je z Prahy a technika z Ostrova u Karlových Varů, takže asi tak na půli cesty. Udělali jsme tu celkem šest zkoušek a jednu generálku, kde jsme už více méně dolaďovali některé detaily týkající se světel a techniků, kteří nám pomáhají na pódiu,“ prozradil na závěr nedělní zkoušky přímo Petr Muk.

O Mukovi je známo, že klade důraz nejen na dokonalou kvalitu zvuku (aparát 2 x 16 kW), ale i na světelnou show se spoustou laserů a nejrůznějších projekčních kouzel, což můžeme po nedělní zkoušce potvrdit. Rozhovor s Petrem Mukem přineseme v některém z příštích čísel Raportu.

Sláva Vaic


[ Zpět na domovskou stránku ]