RAPORT logo ¨¨

SK RAKOVNÍK PŘIŠEL O SBĚRNU SAZKY

RAKOVNÍK (hopr, lipr, hlb). Jak jsme již informovali, velmi dramatická situace se v minulých týdnech rozpoutala kolem sběrny Sazka - Sportka v rakovnické Trojanově ulici. Až do konce dubna sběrnu provozoval SK Rakovník, pro nějž byla tato činnost jediným zdrojem pravidelných příjmů. V úterý 2. května byl ale majitelem objektu přinucen k vyklizení. Poněkud paradoxní na celé záležitosti je fakt, že se novou nájemkyní s největší pravděpodobností stane paní Froňková, manželka syna bývalého dlouholetého funkcionáře oddílu Jiřího Froňka. Právě on stál před lety u zrodu této pobočky pro svůj milovaný oddíl.

“Musíme co nejdříve připravit nové prostory, aby činnost sběrny mohla běžet dále. Budeme se snažit, aby sázející byli i nadále s našimi službami spokojeni, a tak pro ně připravujeme i různá překvapení. Zatím nemohu, snad z pochopitelných důvodů, ani naznačit, kde by se měla naše nová sběrna nalézat, ale ubezpečuji vaše čtenáře, že je o všem budeme včas informovat,” uvedl k celé záležitosti předseda SK Rakovník Pavel Novák.

O vyjádření ke kauze jsme požádali i právního zástupce majitelky objektu JUDr. Václava Moura. “K celé věci není co dodat. Nájem nebytových prostor skončil uplynutím řádné nájemní výpovědní lhůty 30. dubna 2000. Veškeré ostatní dohady jsou spekulativní,” uvedl JUDr. Mour.


[ Zpět na domovskou stránku ]