Rakovnická městská rada schválila usnesení, podle něhož by od 1. července měli platit za parkování na Husově náměstí také invalidé a řidiči vozidel zásobování. Co si o tom myslíte?
| Jana | 27.06. 2011 14:55:37 |
| Naprosto souhlasím s Kamilem. A když jsme u toho blábolení, připadá vám (nepodepsaný diskutující) normální, že Město Rakovník bez mrknutí oka a bez vědomí radních a zastupitelů zaplatí udělenou pokutu, kterou prokazatelně zavinily konkrétní osoby, aniž by jim to bylo dáno k náhradě. Pokud by za uložení pokuty mohl řadový zaměstnanec, okamžitě by po něm částku vymáhali a pokud by nedostal výpověď, tak by dostal, alespoň výtku. Ale že se jedná o odpovědnost Élišky a Frantíka, tak jim výpověď či výtku nemá kdo napsat, není žádný statečný, který by po nich 81.000Kč vymáhal. Bambula tohoto schopen prostě není a navíc tomu ani nerozumí a jak dlouho už mu to panečku prochází. A toto je jasný příklad nehospodárného nakládání s veřejnými prostředky a myslíte si snad, že má cenu podat trestní oznámení? NEMÁ, bylo by zase k ničemu. | |
| Kamil | 27.06. 2011 12:16:20 |
| O tom, že jsou nezákonné praktiky ve státní sféře a v samosprávě se všeobecně ví. Rovněž tak se ví, že jakékoliv oficiální oznámení jde do ztracena. Rovněž není žádným tajemstvím chování místních zástupců samosprávy, a protože s jídlem roste chuť, tak se s tím moc netají, tak jaképak bláboly. To je pouze holé konstatování. | |
| Anna Richterova | 27.06. 2011 09:55:40 |
| Ze by se potrefena husa ozvala? Nevidim, ze by zde nekdo nekoho konkretne napadal. A ze v nasi cele zemi korupce jen kvete, je tuze znama vec a jak prohlasil sam nejvyssi statni zastupce neumi se s ni organy cinne v trestnim rizeni vyporadat. Takze nikoho nenabadejte k tomu aby si spalil prsty tim, ze poda trestni oznameni, ktere nebude vule vysetrit a pak sam chudak bude celit krivemu obvineni. Viz priklad Libor Martinek ze zivotniho prostredi, ten stale pika za to, ze zcela jasnou korupci oznamil a vinik je nadale vysmaty jak leco. Paragrafy v nasi republice se bohuzel vzdy zakrouti ve prospech toho, kdo si jejich zakrouceni muze koupit, at uz penezi, vlivnymi styky nebo sporstym vydiranim. | |
| 27.06. 2011 08:54:22 | |
| Vážení někteří diskutující,pokud víte a máte důkazy o nezákonných praktikách ve státní sféře a samosprávě máte přímo občanskou povinnost obrátit se na orgány činné v trestním řízení. Pokud ale Ne,tak přestaňte psát nepodložené bláboly a napadat kde koho. | |
| 26.06. 2011 22:38:21 | |
| Jistě to byly zakázky tytu já tobě zakázku a kolik z toho kápně mně. Mám pochopitelně na mysli ono známé bedýnkování piva. Já tobě bendýnku namíchanou z Gambáče, Plzně, Budvaru, Bakaláře a Krušovického a ty mně zato bedýnku Whiski. To je fér, ne? Hlavně když je to z obecního | |
| Zdenda | 26.06. 2011 21:44:52 |
| V sobotu zase Zdenda rozdával zakázky na Chalupě .-D | |
| Kamil | 24.06. 2011 18:35:00 |
| smutný je, že zrovna my máme takovýto VÝKVĚT a ještě smutnější je, že žádný z nich není patriot města. Jinak by nedopustili takovýto stav v Rakovníku. | |
| re: Monika | 23.06. 2011 14:38:33 |
| Je to sice dobře, ale je z toho i patrné jaký "VÝKVĚT" sedí na radnici, když je k tomu donutí veřejné mínění a ne vlastní rozum. | |
| Monika Pokorná | 23.06. 2011 09:05:10 |
| Je dobře, že radnice svoje rozhodnutí přehodnotila. Věřím, že tato diskuze nebyla marná. | |
| Jana | 22.06. 2011 10:00:56 |
| Nikdy jsem nepsala svůj názor do novin, ale k dnešnímu mě doslova "vytočil" příspěvek "policisty" z 21.6.ˇ, který si stěžuje na jednání invalidů a nemožnost řešení. Rozhodně doporučuji všem vlivným více empatie, zřízení více míst pro invalidy a rozhodně parkování pro ně kdekoliv a zdarma, ať je to za jakýmkoliv účelem! | |
| Monika Pokorná | 22.06. 2011 09:57:26 |
| S tím ale, "policisto", nepohnete. Lidi jsou lidi a takhle bohužel přemýšlí. Invalidé zneužívají... Politik zneužije... Učitel zneužije... Podnikatel zneužije... Lékař zneužije... Zedník zneužije... Člověk tmavé pleti zneužije... Člověk bílé pleti zneužije.... Lidi jsou prostě bohužel jenom lidi... | |
| policista | 21.06. 2011 21:44:38 |
| Vážení občané, invalidé velice často zneužívají vyhrazená místa a jiné výhody pro svůj prospěch. Jsou velice často vůči sobě netolerantní a arogantní. Stačí si povšimnout parkovacích míst na náměstí, kde na prostoru, který je určen pro inavalidu stojí v pohodě dvě vozidla (kde je dodržení předepsané vzdálenosti pro opravdové inval. (vozíčkáře)? JAK TUTO SITUACI MÁ POLICIE ŘEŠIT? NEJDE! NAVZÁJEM SE DOHADUJÍ O DŘÍVĚJŠÍM PŘÍJEZDU NA MÍSTO!!!!! Uvažujte!!! Lze po dohodě s lékaři vytvořit systém správného určení, kdy návštěvník lékaře nebude platit, ale lenoši, kteří jezdí pouze pro rohlíky si zaplatí PLNOU CENU. | |
| Kamil | 21.06. 2011 19:20:21 |
| re: max budte konkrétní | |
| pozorovatel | 21.06. 2011 15:56:34 |
| Re max: naprostý souhlas. | |
| obcan | 21.06. 2011 15:11:34 |
| To Max: palec nahoru - lepe bych to nerekl. | |
Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web
© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena
Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla,
zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým,
v českém nebo jiném jazyce.