Rakovnická městská rada schválila usnesení, podle něhož by od 1. července měli platit za parkování na Husově náměstí také invalidé a řidiči vozidel zásobování. Co si o tom myslíte?

Přihlášení do diskuze

Registrace | Zapomněli jste heslo?

Jana27.06. 2011 14:55:37
Naprosto souhlasím s Kamilem. A když jsme u toho blábolení, připadá vám (nepodepsaný diskutující) normální, že Město Rakovník bez mrknutí oka a bez vědomí radních a zastupitelů zaplatí udělenou pokutu, kterou prokazatelně zavinily konkrétní osoby, aniž by jim to bylo dáno k náhradě. Pokud by za uložení pokuty mohl řadový zaměstnanec, okamžitě by po něm částku vymáhali a pokud by nedostal výpověď, tak by dostal, alespoň výtku. Ale že se jedná o odpovědnost Élišky a Frantíka, tak jim výpověď či výtku nemá kdo napsat, není žádný statečný, který by po nich 81.000Kč vymáhal. Bambula tohoto schopen prostě není a navíc tomu ani nerozumí a jak dlouho už mu to panečku prochází. A toto je jasný příklad nehospodárného nakládání s veřejnými prostředky a myslíte si snad, že má cenu podat trestní oznámení? NEMÁ, bylo by zase k ničemu.
Kamil27.06. 2011 12:16:20
O tom, že jsou nezákonné praktiky ve státní sféře a v samosprávě se všeobecně ví. Rovněž tak se ví, že jakékoliv oficiální oznámení jde do ztracena. Rovněž není žádným tajemstvím chování místních zástupců samosprávy, a protože s jídlem roste chuť, tak se s tím moc netají, tak jaképak bláboly. To je pouze holé konstatování.
Anna Richterova27.06. 2011 09:55:40
Ze by se potrefena husa ozvala? Nevidim, ze by zde nekdo nekoho konkretne napadal. A ze v nasi cele zemi korupce jen kvete, je tuze znama vec a jak prohlasil sam nejvyssi statni zastupce neumi se s ni organy cinne v trestnim rizeni vyporadat. Takze nikoho nenabadejte k tomu aby si spalil prsty tim, ze poda trestni oznameni, ktere nebude vule vysetrit a pak sam chudak bude celit krivemu obvineni. Viz priklad Libor Martinek ze zivotniho prostredi, ten stale pika za to, ze zcela jasnou korupci oznamil a vinik je nadale vysmaty jak leco. Paragrafy v nasi republice se bohuzel vzdy zakrouti ve prospech toho, kdo si jejich zakrouceni muze koupit, at uz penezi, vlivnymi styky nebo sporstym vydiranim.
27.06. 2011 08:54:22
Vážení někteří diskutující,pokud víte a máte důkazy o nezákonných praktikách ve státní sféře
a samosprávě máte přímo občanskou povinnost obrátit se na orgány činné v trestním řízení.
Pokud ale Ne,tak přestaňte psát nepodložené
bláboly a napadat kde koho.
26.06. 2011 22:38:21
Jistě to byly zakázky tytu já tobě zakázku a kolik z toho kápně mně.

Mám pochopitelně na mysli ono známé bedýnkování piva. Já tobě bendýnku namíchanou z Gambáče, Plzně, Budvaru, Bakaláře a Krušovického a ty mně zato bedýnku Whiski. To je fér, ne? Hlavně když je to z obecního
Zdenda26.06. 2011 21:44:52
V sobotu zase Zdenda rozdával zakázky na Chalupě .-D
Kamil24.06. 2011 18:35:00
smutný je, že zrovna my máme takovýto VÝKVĚT a ještě smutnější je, že žádný z nich není patriot města. Jinak by nedopustili takovýto stav v Rakovníku.
re: Monika23.06. 2011 14:38:33
Je to sice dobře, ale je z toho i patrné jaký "VÝKVĚT" sedí na radnici, když je k tomu donutí veřejné mínění a ne vlastní rozum.
Monika Pokorná23.06. 2011 09:05:10
Je dobře, že radnice svoje rozhodnutí přehodnotila. Věřím, že tato diskuze nebyla marná.
Jana22.06. 2011 10:00:56
Nikdy jsem nepsala svůj názor do novin, ale k dnešnímu mě doslova "vytočil" příspěvek "policisty" z 21.6.ˇ, který si stěžuje na jednání invalidů a nemožnost řešení. Rozhodně doporučuji všem vlivným více empatie, zřízení více míst pro invalidy a rozhodně parkování pro ně kdekoliv a zdarma, ať je to za jakýmkoliv účelem!
Monika Pokorná22.06. 2011 09:57:26
S tím ale, "policisto", nepohnete. Lidi jsou lidi a takhle bohužel přemýšlí. Invalidé zneužívají... Politik zneužije... Učitel zneužije... Podnikatel zneužije... Lékař zneužije... Zedník zneužije... Člověk tmavé pleti zneužije... Člověk bílé pleti zneužije....
Lidi jsou prostě bohužel jenom lidi...
policista21.06. 2011 21:44:38
Vážení občané,
invalidé velice často zneužívají vyhrazená místa a jiné výhody pro svůj prospěch. Jsou velice často vůči sobě netolerantní a arogantní. Stačí si povšimnout parkovacích míst na náměstí, kde na prostoru, který je určen pro inavalidu stojí v pohodě dvě vozidla (kde je dodržení předepsané vzdálenosti pro opravdové inval. (vozíčkáře)? JAK TUTO SITUACI MÁ POLICIE ŘEŠIT? NEJDE! NAVZÁJEM SE DOHADUJÍ O DŘÍVĚJŠÍM PŘÍJEZDU NA MÍSTO!!!!! Uvažujte!!! Lze po dohodě s lékaři vytvořit systém správného určení, kdy návštěvník lékaře nebude platit, ale lenoši, kteří jezdí pouze pro rohlíky si zaplatí PLNOU CENU.
Kamil21.06. 2011 19:20:21
re: max
budte konkrétní
pozorovatel21.06. 2011 15:56:34
Re max: naprostý souhlas.
obcan21.06. 2011 15:11:34
To Max: palec nahoru - lepe bych to nerekl.
« Starší příspěvky 1 2 3 4 5 7 9 10 Novější příspěvky »
Katalog služeb

RAPORT.CZ
TYDENIK PRO RAKOVNICKO A NOVOSTRASECKO

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web

© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena

Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.