Měli by funkce starostů, popřípadě místostarostů, zastávat kandidáti, kteří získali v daném místě nejvyšší počet hlasů?
| Zdeněk | 27.10. 2010 06:43:34 |
| Proč by odcházeli, když to tak hezky sype. Kdyby tak mohlo Tesco promluvit a co pozemky v Rakovníku. Taky by se rádi svěřily veřejnosti. A má to i jiné výhody, jako třeba možnost vycouvat z alkoholových průšvihů........No vzdejte se toho | |
| Jirka | 26.10. 2010 11:13:09 |
| A co takhle velká koalice? Kdyby Nejdl zradil Šváchu a nabídl místostarostu mladýmu Lippertovi, mohlo by to přinést určité oživení. Navíc Chládek by pak třeba přihrál ještě nějaký prachy z kraje a mohli socani střihat pásky společně s modrými ptáky. | |
| NEM | 26.10. 2010 09:07:55 |
| Je lepsi aby kara jela setrvacnosti dal nebo aby se pri kazde zatavce preprahalo na nove kone?Recnicka otazka na kterou si kazdej muze odpovedet sam........Ja bych preprahal, az by se za kopyty prasilo | |
| kouťák | 25.10. 2010 17:04:55 |
| v podstatě já jsem a budu spokojen, kdyby byl starosta někdo jiný, tak by tady na něj nadávali zase jiní lidé. V podstatě tak i tak to naštve obdobný počet lidí. Neexistuje ideální stav, kdy by byli všichni spokojeni. Vdyť by pak nebylo koho pomlouvat a všechno by to spadlo do vulgárního světa profesionálního managementu :)))) | |
| Jirka | 25.10. 2010 14:33:53 |
| Láska? Nesmysl! | |
| koutak | 25.10. 2010 08:39:23 |
| a furt je to prd, co se teďko děje u nás v ústí. Tady budem mít čssd primátorku nejspíš, pač Arno do toho asi nepude. | |
| Petr | 24.10. 2010 21:37:02 |
| To brzo - s krizkem po funuse | |
| občané | 24.10. 2010 11:19:01 |
| Vyměníme Lásku za Nejdla. Občané Rakovníka Zn. spěchá | |
| Kubík | 23.10. 2010 14:26:43 |
| i já se přidávám a jsem pro V.Lásku. Ten by na ně platil a věřím tomu, že by se úrověň města pozvedla | |
| Jana | 23.10. 2010 12:44:21 |
| Souhlas Pavlo, pan Láska má velice dobré jméno a jistě by mu nestálo za to si kazit krytím nějakých leváren na radnici. Kdyby tam byl, dostaly věci ten správný spád. | |
| pavla | 23.10. 2010 12:19:25 |
| po přečtení dnešní (sobotní) Mladé fronty, jen velmi lituji, že se Václav Láska do zastupitelstva nedostal. To by byl správný člověk na radnici, který by to pročistil. Chybou bylo, že ho před volbami moc lidí neznalo. Takovéto lidi bychom ve vedení města potřebovali. | |
| klára | 22.10. 2010 21:25:44 |
| ano jsou horší města, ale viděla jsem i Čáslav, Beroun, Beroun, Dobříš, Písek, Tábor, Mělnik, Turnov, Vysoké Mýto, Kutnou Horu, Strakonice, Krumlov, mám ještě pokračovat? A kam se za nima hrabeme. A za rozkvětem nebo pádem každého města je jeho vedení. A to naše vedení nás dopředu nijak výrazně netlačí. | |
| kouťák kláře | 22.10. 2010 21:13:33 |
| Klárko, běž se podívat někdy do měst jako je Oldřichov u Duchcova, Bílina, Most, Chabařovice, ... Rakovník je krásné a slušné město a nikam se nepropadá. | |
| koutak | 22.10. 2010 21:10:26 |
| dyt jo pepiku, vono ve finale je to jedno, jen je mi líto že umíte akorát podezřívat. Podivej na Kláru jaký z toho má už deprese. Chuděra. Tolik tady šíříte spekulace až ti rakovničtí nemají víru ve vedení, které si před týdnem zvolili. | |
| klára | 22.10. 2010 20:35:49 |
| ať je to jak je to, zkrátka když to dvojice N+Š obhájí, tak se v Rakovníku zase nic nezlepší a i nadále se budeme propadat čím dál víc do ....bahna...a už tak jsme mezi městy hodně hluboko | |
Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web
© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena
Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla,
zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým,
v českém nebo jiném jazyce.