Zdeněk Nejdl se s největší pravděpodobností stane na další čtyři roky starostou Rakovníka. Co by měl udělat, aby byl i pro své odpůrce přijatelnější?
| odpůrce | 02.11. 2010 20:23:27 |
| Tvůj problém, že tam nepůjdeš. Teď nebudu dopředu konkretizovat ani specifikovat, ale už párkrát mělo kvůli mě vedení vrásky na čelíčku. | |
| Lukáš | 02.11. 2010 19:45:25 |
| Pryč s opilci, korupčníky, prospěcháři, povaleči a neschopnými lemply(Nejdl, Holková a spol.) Odstupte vy bando lotrů! | |
| koutak to odpůrce | 02.11. 2010 16:29:29 |
| specifikuj, konkretizuj, uveď příklady.. obhajuj svou pravdu pomocí faktů. Škoda, že nemůžu na zastupitelstvo osobně, pač pracuju v jiném kraji, protože by mě zajímalo jaké tam povzneseš argumenty. | |
| odpůrce | 02.11. 2010 16:03:44 |
| Jsem odpůrce Zdendy a Élišky a proto klidně přiznám, ANO jdu proti nim, ale pouze pravdou, kterou sdělím i na jednání zastupitelstva. Ten kdo lže je nejen Eliška, ale i Zděnda. Rozdíl mezi nimi je možná jen ten, že Elča lže vědomě a účelově a Zděnda proto, že zopakuje nebo podepíše co mu Elča poradí. Lidé, kteří lžou nemají ve vedení co dělat. | |
| Michal Pícl | 02.11. 2010 13:22:30 |
| Tak tahle diskuze je opravdu vtipná. Myslím, že hlavně po proběhlích parlamentních volbách je termín "manažerské schopnosti" ve vedení nějaký nový modní termín, kterým se každý "odborník" hrozně rád ohání. Ale starosta města by měl být především dobrý vyjednavač a mít zkušenosti s politikou minimálně na té regionální úrovni a to Zdeněk Nejdl bezpochyby má. Každý má jako člověk své chyby...a kdo je nemá? Když jste házeli do uren hlasy ODS, tak se teď nedivte, že si teď jako nejsilnější strana chce nárokovat místo starosty pro svého leadra na kandidátce..To je prostě normální povolební systém..Jestli jste nechtěli Nejdla ve vedení, měli jste hlasovat pro jinou stranu. A navíc sám starosta o ničem nerozhoduje. Rozhoduje rada města a schvaluje zastupitelstvo. Tak jaképak chyby starosty... Tím, že disponuje s veřejnými penězi, tak ze zákona o nich rozhodovat sám nemůže.. Osobně bych ODS nevolil ani kdyby mi za to zaplatili, ale tak to prostě je a nezbývá než se s tím vyrovnat, ale psát tu anonymně urážky a cítit se hrozně "in" je taky super... | |
| Pavlína | 02.11. 2010 13:05:02 |
| Neřekla bych, že ti co volili Nejdla jsou všichni bl..i. Důvodů proč mu lidi dali hlasy je několik. Někteří volili ODS a on díky tomu, že byl na prvním místě posbíral hlasy od těch, co volili stranu, další kategorie voličů je ta, kterým cpe městské peníze (sponzoring čehokoli), dost je tu i takových, kterým vyhovuje mít ve vedení louku, za jejíž špagátky mohou tahat ti chytřejší, no a nakonec je tu zmiňovaná skupina bl..ů. | |
| Radek | 02.11. 2010 12:51:24 |
| by mě zajímalo, od koho dostal Nejdl ty hlasy, to je v Rakovníku tolik blbců?... | |
| Tomáš re Lucias | 02.11. 2010 12:27:47 |
| Vážený pane, na výše položenou otázku zde bylo odpovězeno hned na začátku této diskuze. Vy zřejmě chodíte do práce pouze tři měsíce, protože před tím tu žádné úklidové čety nebyly, rovněž mě uniklo, že by se tu pořád něco stavělo či opravovalo (cíleně).Nikdo neříká, že se nedělá nic, ale dělá se málo a nesmyslně (..výkopy v ulicích opakovaně během dvou měsíců...). Stačí se rozhlédnout kolem sebe. Nelze přehlédnout výstavbu v okolních vesnicích a ne jen brečet nad ůbytkem obyvatel. Rovněž je nepřehlédnutelný na poslední chvíli udělaný obchvat Lán místo Rakovníka. A tak bych mohl pokračovat. Jde o to, že jinde se dělá podstatně více než v Rakovníku. A proto jsme tam, kde jsme. | |
| koutak | 02.11. 2010 12:15:49 |
| a navíc mnohdy je tvorba manažerských dovedností vedení radnice dlouhodobým procesem, vy byste to každý 4 roky převraceli naruby. :)) | |
| koutak | 02.11. 2010 12:10:46 |
| ja souhlasim s Luciasem :) zatim z toho taky mam pocit, že dete po minulym vedení prostě jen z principu. | |
| re: Jirka | 02.11. 2010 11:50:45 |
| Uf, to jsem si oddechla, už jsem se bála, že existuje bytost, která si o radniční trojce myslí, že překypuje manažerskými schopnostmi. | |
| Lucias | 02.11. 2010 09:32:12 |
| Co kdyby někdo z vás přechytralých kritiků odpověděl na výše položenou otázku normálně? Jak si představujete aby se město ,zvedlo´? Vždyť se tady pořád něco staví a opravuje, každý den cestou do práce potkávám na ulici četu uklízečů, a kdyz město uspořádá sportovně kulturní akci, sklidí jen kritiku za utrácení..opravdu nechápu jak si to vy lidi přestavujete... | |
| Jirka | 02.11. 2010 09:26:10 |
| To je překlep. Nedostatek, samozřejmě. | |
| re: Milena | 02.11. 2010 09:14:46 |
| Napsání příspěvku do diskuze není léčení mindráků, od toho tady ty diskuze máme a pokud se vám nelíbí, tak je nečtěte. P.S. na jednání zastupitelstva půjdu a svůj názor budu veřejně prezentovat, nejsem z těch co se bojí. | |
| re: Jirka | 02.11. 2010 09:00:55 |
| Dostatek manažerských schopností??? To si snad děláte pr..l, ne??? Prosím konkretizujte kdo z trojice Nejdl, Švácha, Holková má podle Vás dostatek manažerských schopností a čem se ten dostatek projevuje, ráda se poučím. | |
Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web
© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena
Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla,
zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým,
v českém nebo jiném jazyce.