Kromě divukrásných jevů, o kterých jste hlasovali během prázdnin, má Rakovník a jeho okolí i mnoho negativních stránek. Redakční tipy najdete v anketě. Jaké jsou ty Vaše?

Přihlášení do diskuze

Registrace | Zapomněli jste heslo?

rwb22.09. 2010 09:24:36
Vředů má několik snad každé město, ale mě nejvíc trápí rakovnická Élča.
asistent Drobila21.09. 2010 15:37:35
Kdepak pan Jirka vzal, že se jedná o šesti mocný chrom? není tam trojmocný? ten není toxický, nespletl se? já se domnívám, že se jedná o trichlor- a tetrachlorethylen co Vás trápí jako stará ekologická zátěž nad Cafexem :)
Igor21.09. 2010 13:38:17
Nalepený žvejkačky všude po zemi - hlavně na náměstí.
Jiří20.09. 2010 20:59:51
a po předchůdci Brana to nejsou toxické sloučeniny chromu ve spodních vodách které můžeme pít ?
Ludmila20.09. 2010 20:15:18
Souhlas Martine, pokud by skončily ještě ty firmy, jako je třeba Rakona, tak pak už by byl Rakovník úplně mrtvý město. Zbyli by tu jen nezaměstnaní, kteří by si chodili jen pro sociální dávky a ti pracující by se do Rakovníka vraceli, například z Prahy či Kladna, jen přespat.
gabriel p.20.09. 2010 16:04:00
V pátek jsem si čtl Raport. Za jeden z nejpozoruhodnějších a krajně odpudivých jevů Rakovnicka považuju politickou inzerci pana senátora, která tam pod názvem Senátorské okénko zřejmě vychází pravidelně. Podle vypjatého štýlu soudím, že by pan senátor měl napříště slout spíš scénátorem :)
Martin20.09. 2010 15:38:19
To pepe
Je vidět, že myslíte jen na sebe. Za sebe dáváte zelenou, ale co bude s lidma kteří tam pracují to je vám úplně jedno. Já osobně bydlím od PaG kousek a ten bazmek s evakuací sice není nic milého ale určitě ho nepouštějí každou chvilku jak tu píšete.
Pepe20.09. 2010 11:45:14
to Jan
jenze PaG narozdil treba od Krusovic, Valea, Eberspacheru ci Brana vypousti do ovzdusi takove mnezstvi sr*cek ze z toho budeme mit vsichni rakovinu.....navic aby toho nebylo malo pousti kazdou chvili ten svuj bazmek spojeny s evakuaci.... Odchod PaG by jiste zamaval s nezamestanosti, ale za me davam zelenou, bez takovych se tu obejdem a at si vemou Triton sebou! Jinak obnova vyroby na Samotce je mozna jen vas sen, to se nikdy nestane...
Vilda19.09. 2010 22:29:30
To nejsou imperialisti. To jsou ....... trala la
Aleš19.09. 2010 20:42:15
Nebe je příliš modré a tráva moc zelená!!!! Za to všechno můžou ti imperialisti z radnice!

:-)
19.09. 2010 17:22:43
A třeba chátrající areály JZD všude možně po okrese, pískovna Hlavačov, supermarkety po městě, zalepené výlohy Jednot, prodejna Mountfieldu v Jesenici, mřížaté KC v Rakovníku, nepořádek po pangejtech podél silnic a hlavně na lesních parkovištích, nefunkční lavičky po městě, orezlý viadukt u Vrchlického náměstí a další. Dá se toho najít víc než dost.
Proč vám vadí zrovna zavřené Rako ? Mě se osobně víc nelíbí TOS, který je více v centru. Stejně tak oškubané billboardy nejsou jenom na Lapáku, herny a hrozné reklamy nejsou jenom na náměstí.
Jan18.09. 2010 18:06:16
Je mi dovné proč dáváte do nadpisu sedm vředů Rakovnicka a potom píšete jenom o okolí Rakovníka ?
Jinak to že někdo považuje průmyslové podniky za vředy je sice hezké, ale kde bychom byli bez nich zaměstnání ? Stejně tak Šamotka není sice hezká, ale až se třeba někdy víc rozjede výroba a rozšíří ji i tam, jak budete hned rádi. To už sem rovnou můžu napsat všechny větší firmy - ČLUZ v Rynholci nebo tamní skládku, Rakovnickou průmyslovou zónu, areál Hamira ve Strašecí, Permon, moderní haly Krušovic atd.
Tom17.09. 2010 13:16:30
skládka pomníků od Humpála mezi ním a železničním mostem kráse taky moc nepřidává
Zátišák17.09. 2010 13:13:56
Anebo stav chodníků - třeba u zastávky u Šamotky už je pěkně zarostlý. Navíc kvůli zimní údržbě se po nich jezdí multikárama a tak už i poměrně nové chodníky jsou zkroucené (např. u Šamotky, nad výstupem na autobusáku apod.) Jak asi budou vypadat za 10, 20 či více let, jestli se jich vůbec dožijou ?
Zátišák17.09. 2010 10:57:05
Tak třeba vyšlapaná pěšina (v deštích bahnitá v zimě ledová) mezi odborem dopravy a DM. Přitom je to takový kousíček, ani by moc nestál a udělal by radost všem lidem ze Zátiší co jdou pěšky nakupovat.
« Starší příspěvky 1 2 3 Novější příspěvky »
Katalog služeb

RAPORT.CZ
TYDENIK PRO RAKOVNICKO A NOVOSTRASECKO

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web

© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena

Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.