Které investiční akce nebo projekty by mělo nové zastupitelstvo města Rakovníka preferovat?

Přihlášení do diskuze

Registrace | Zapomněli jste heslo?

Tomáš06.12. 2010 11:11:30
to Karel> Že dostal d.j. kubla na budku se vůbec nedivím, za ty hrůzy, co hrajou v centu a pralince, by měli ti "DJ's" dostat všichni pár výživnejch záhlavců....
Tomáš06.12. 2010 11:06:14
Pan alko starosta by určitě uvítal, kdyby se otevřela putyka přímo v jeho kanceláři, aby mohl ukojit své alkoholické touhy přímo na pracovišti..
Radek Němec03.12. 2010 15:21:45
Domnivam se, ze by bylo vhodne aktualizovat tema k diskuzi.V dnesnich dnech, kdy napadlo nebyvale mnozstvi snehu, by se treba obcane mohli vyjadrovat, jak jsou spokojeni s jeho uklidem. Mozna bychom zde meli zajimavou diskuzi a ne stojate vody na tema minimalne 14 dni stare.Co na to RAPORT?
kouťák01.12. 2010 10:27:33
na severu je uhlí pořád dostatek :) nevim vodkud máte informace, že ne. De jenom o výkupní ceny a když se holt nedohodnou tak to musí z hlediska strategie podniku řešit jinak. Třeba teď mám na stole spalovnu komunálního odpadu v Komořanech :) United energy a.s. se holt nelíbily ceny uhlí tak dá 150 000 tun komunálu ročně profičet komínem :)
Jan27.11. 2010 13:30:56
tak já zase trochu mimo téma: Docela mi zaujal svou "odboností" článek o fotovoltaických elektrárnách. To že se v anketě zeptají starších paní, který o tom nic neví a povídaj blbosti, to už je dneska normální. Psát o docházejícím uhlí - u nás ho zas tak moc není, ale celosvětově zatim tak na dalších 200 let. O vyhazování starých fotopanelů na skládku - vždyť je to elektroodpad a takto by se s ním mělo nakládat, nakládání s odpady je u podnikatelů více hlídané než u domácností.
Jinak osobně bych spíš vysvělil co je to ten kWp nebo jak škodí foto a větrníky přenosovým vedením, nerovnoměrné zátěži a přebytku energie když ji nepotřebujeme.
Jaromír Tupý26.11. 2010 21:44:18
pro Radka Němce - řekl jste to výstižně i za mne ! Takže já tady končím, je to ztráta času. Nevím, jestli se ti nepodepsaní stydí za svůj názor , anebo za svoje jméno !
To Radek26.11. 2010 12:58:35
Máte plnou pravdu, omlouvám se, ale nemužu si pomoct, fakt by mě to zajímalo. K těm prioritám se mi líbí nápad s využitím dvora radnice, co má Raport v anketě. Proč by měli takové krásné místo využívat jenom úředníci pro své parkování. A ten památník bitvy u Rakovníka taky není špatný. Kdyby tam byly nějaké staré zbraně,mohlo by to být docela dobrá atrakce pro turisty.
Radek Němec26.11. 2010 11:09:59
To Karel - a tato Vase invektiva ma s tematem investic v Rakovniku spolecne co? Ale kdyz uz jsme odbocili zajimalo by mne, zda-li by jste mel tu kuraz a na Vami vymyslene tema pro kavarnu alespon dorazil a predstavil se celym jmenem. Stve mne jak si tady nekdo takrka anonymne muze do kazdeho kopnout, ale kloudny navrch nevyplodi.Jdete k sipku.
Karel25.11. 2010 21:46:55
Pane Tupý, když jste se tak rozpovídal mohl byste nám říct taky jak to bylo v tom Centu. Kdo zavolal emsíčka na Kublu a jakou roli v tom hrál Astacus. Bezpečnost ve městě ohrožovaná tajemnými motorkáři to by ostatně mohlo být další téma Občanské kavárny, že?
Jaromír Tupý25.11. 2010 13:08:02
Desátá Občanská kavárna diskutovala jeden z nejdůležitějších dokumentů v životě obcí "Strategický plán rozvoje Rakovníka do roku 2020"!! Přítomný starosta dal slib, že tento dokument bude vypracován do konce roku 2011 !! Veřejné diskuze na toto téma by se měli zúčastnit všichni občané, kterým není budoucnost Rakovníka lhostejná a již dneska dávat konkretní návrhy na obsah dohoto dokumentu - Občanská kavárna k tomu dává jedinečnou příležitost !!!To je také smyslem toho, proč kavárnu zcela dobrovolně a zcela nezištně organizujeme, přestože je to některým radním a zastupitelům trnem v oku !!Nebudu se ptát proč - ale vím to !
Karel24.11. 2010 21:36:37
To Míla - co se týká příspěvků okolo kavárny, zas tak mimo mísu nejsou. Tam se totiž o plánech ve městě mluvilo. A kdyby jste se zůčastnila, tak byste to věděla
Mila24.11. 2010 17:56:40
To: Radek - je pravda k danému tématu to není. Ostatně příspěvky pana pana Tupého a Koloce ke kavárně jsou tématu taky na hony vzdáleny. A jelikož jsem se revolučních listopadových manifestací účastnila, je mi ze článku o chudáčcích dutých hlavách taky na zvracení, jako panu Zoubkovi a další spoustě lidí. A zrovna moc nevěřím v to, že se pisatelova hlava již zaplnila.
Radek Němec24.11. 2010 08:53:03
To Mila - a co to ma spolecneho s projekty podporovane mestem......drzte se v prispevcich tematu prosim.
Mila23.11. 2010 13:44:38
Po přečtení K.O. pana Zoubka mu musím dát za pravdu. Taky se mi chce zvracet z tohoto "vyznání" pana Hurta. Mně z tohoto článku jasně vyplývá, že lidé jako pan Hurt budou vždy poplatní režimu a jejich největším koníčkem je rektální alpinismus. Hlavně když to sype!!! Kdyby nás ovládli číňané, tak jistě bude mezi prvními, komu se sešikmí oči.
Jaromír Tupý22.11. 2010 12:26:17
Ad.M.KOLOC : za prvé : na větě "nechali jste se zvolit, tak makejte" není nic kontroverzního, je to jenom připomínka, k čemu vás, zastupitele, voliči na radnici poslali a na co mnozí v průběhu volebního období rádi zapomínají.Máte ale pravdu v tom, že je k tomu mnohdy nutná součinnost občanů-viz.diskutované trhy.
za druhé : v běžné kavárně se lidé scházejí k přátelské besedě při kávě, víně a podobně. Nejinak je tomu i v naší(jsem jedním ze čtyřech organizátorů) Občanské kavárně, která má motto "mluvme spolu a naslouchejme si". Není to žádná demonstrace proti radnici, ani předvolební nebo povolební shromáždění, z čehož nás mnozí radní obviňovali a obviňují.Nikdo z přítomných nemluví za nikoho, jak se domníváte, každý sám za sebe vyslovuje svoje názory,připomínky k něčemu, návrhy atd. A podle Vás "malá účast"? Relativní pojem, co je moc nebo hodně = přišlo dvacet občanů , což pětkrát převýšilo počet organizátorů, abyste vy jako zastupitelé toto číslo překonali, muselo by na vaše jednání přijít 104 občanů !! Takže MOC nebo MÁLO ? Jinak jsem rád, že jste na "kavárnu" přišel a těším se, že to nebylo naposled - přijďte si u kávy vyslechnout názory občanů !
« Starší příspěvky 1 2 3 Novější příspěvky »
Katalog služeb

RAPORT.CZ
TYDENIK PRO RAKOVNICKO A NOVOSTRASECKO

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web

© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena

Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.