Jaké řešení byste doporučili pro dopravní situaci na Husově náměstí a v přilehlých ulicích Rakovníka?

Přihlášení do diskuze

Registrace | Zapomněli jste heslo?

Sláva Vaic18.02. 2011 08:51:09
Souhlasím s Jaňýkem. Že si na městě pletou diskusi se zasláním názoru už jsem sdělil tiskovému mluvčímu. Tvrdil, že se jedná o první nástřel do diskuse. Ta pravá se odehraje veřejně v kácéčku v režii města. Zatím nevíme kdy. Vážím si pana Koloce, že zaslal svůj názor a podepsal ho. Škoda, že takovou odvahu nemají i ostatní z vedení města. Za Raport mohu říct, že názory z této diskuse rozhodně nezapadnou.
Jaňýk17.02. 2011 17:58:45
pan Koloc nás tu upozorňuje na to, abychom se zůčastnili veřejné diskuze na stránkách města. Ale chyba lávky, poslat e.mail na adresu tiskového mluvčího, tak to nepovažuji za veřejnou diskuzi. Opravte mě, jestli se mýlím, ale zadal jsem do vyhledávání heslo "veřejná diskuze" a objevilo se to, že tam žádná skutečná veřejná diskuze není, Jenom již zmíněný odkaz. Takže páni radní nazývejme věci pravými jmény a zřiďte diskuzi jako je tato v Raportu. To je veřejná diskuze. Ať i ostatní vidí, jaké názory k věci docházejí. Takže když to shrnu pro mě je to již druhá blamáž na diskutující. Ta první je vámi zmiňovaná studie ohledně parkování v centru, která parkování vůbec neřeší. Nemějte nás prosím za blbce. Jinak Vám ke cti je to, že jste jediný radní, který se alespoň snaží s místními komunikovat.
Tonda > Koutak17.02. 2011 17:34:20
omlouvám se ostatním, ale tohle je pro Koutaka
Saya minta maaf untuk itu, saya menulis bahwa Anda tidak ada di sana
Jinak se rád zapojím do debaty o místních problémech
Koutak dodatek17.02. 2011 13:58:51
teda v relaci s mojí zkušeností z východu. Chápu, že rodilý rakovničan má jinak zažité standardy a tudíž i nároky na čistotu náměstí a frekventovanost dopravy. :)
Koutak Tondovi17.02. 2011 13:55:20
Dan Honza pikir, tdk ada banyak orang2 yang tinggal di Rakovnik dan bisa bahasa indonesia seperti saya, Ondra dan Jana. Dua tahun lalu saya selesai kuliah di universitas andalas Padang dan kalau Tonda sudah pernah ke daerah kota2 di indonesia, harus tahu apa artinya kata "macet" :)

Japato ze sem tam nebyl, este minulej tejden sem si tam valel šunky :) Toníku. Jenom si myslim,že to u nás zase neni tak špatný s tou dopravou a bordelem. Já tam žil mezi obyčejnejma lidma a ne jako turista, proto si myslim, že Vaše názory sou přemrštěné.
Mgr.Miroslav Koloc17.02. 2011 13:36:41
Dobrý den, několikrát se tu objevila i reakce na můj předchozí příspěvek do diskuse nad tématem dopravního režimu v centru Rakovníka.
Vedle zbytečných a zcela nekonstruktivních připomínek jsem si tu se zájmem přečetl i zajímavé podněty a návrhy, které bych rád uvítal do konce března 2011 ve veřejné diskusi na oficiálních stránkách www.murako.cz, která byla k tomuto účelu starostou města vyhlášena.Děkuji.
Karla > Jiří17.02. 2011 07:23:29
tenhle problém město řešit nechce a "v rámci podpory" místních firem, hodilo tu místní přes palubu a plakátovací plochy poskytlo "cizákům. A ted se na městě podivují nad problémy kolem plakátování a nad nízkou daňovou vítěžností. No bodeť by nebyla, když městské zakázky počítáme na prstech jedné ruky. A zákonitě cizí firmy odvádějí daně jinde. Ale to je spousta věcí ze všech možných odvětví, které se probírají pořád dokola a město dělá mrtvého brouka. A jsme opět u základního problému a ten je ve vedení města. Nemůžeme chtít pokrok k lepšímu od lidí, kteří nemají zájem (tedy o město), Pro sebe, to záiem je.
Jiří16.02. 2011 19:45:36
A trochu mimo téma: V Novém Strašecí vypověděli smlouvu plakátovací firmě Rengl, protože jim to moc nevynášelo a umístnění plakátu bylo drahý.
Nehodilo by se nám to i v Rakovníku ? Vypadá to tu podobně. Pokud město dostává 500 za jednu plochu za rok (dle staré smlouvy, nevím zda se ceny měnily), má tu 22 ploch = 11 000Kč. Což teda není moc. Plakátů je na plochách poskrovnu a o to více jinde. Když město chce vylepit plakáty jenom za Kulturní centrum = 22plakátů*365dní*1,19za jeden = 9555 Kč. A to jich tam někdy má KC najednou více a lepí se i další akce.
No nebylo by lepší kdyby to zajišťoval někdo ze města? Soukromě nebo v rámci samotné radnice ?
marconi16.02. 2011 15:54:13
Každopádně vyhodit závoru a tu hnusnou výběrčí boudu, je to velká ostuda, takovej humus v žádnym jinym městě nemaj, touhle prasárnou se může pyšnit pouze Rakovník, stejně jako, že máme starostu alkoholika.. Parkovací automaty jako má každé normální město. Kdo schvaluje závory, ten ať se nechá vyšetřit u MUDr. Petráčka...
Michal16.02. 2011 15:44:25
A kde ty auta mají parkovat? Na sekyře je parkoviště pro pár aut. Za sokolovnou je parkoviště taky plné a to i přes jeho hrozný stav
Ondřej Kinkor Tondovi16.02. 2011 11:40:45
Nemám diskuse v oblibě, ale tohle mi nedá. Koutak i ja jsme v Indonesii žili rok na odlišných místech (Padang a Bali), samozřejmě jsme také cestovali po celé zemi. Oba dobře víme, jaký nepořádek tam všude je. Igelitové sáčky, různé obaly, splašky do potoků... Indonésané bohužel neřeší, kam co vyhodí. V 99 procentech to zkrátka upoustí na zem. A je jedno, jestli jsou na ulici, na pláži či v přírodě. Doma to řeší tak, že se odpadky večer či ráno pálí před domem. Právě proto jsou turisté dost často po příletu na Bali dost rozčarovaní, protože není nic neobvyklého (je to spíš standard), když jsou při koupání v moři obklopeni odpadky.
Množství motorek je obrovské a za celou dobu (kromě Jakarty) jsem si nevšiml, že by je někdo někam vytěsňoval. To samé platí i o automobilech, které hlavně v bohatších městech přibývají a přibývají... Nicméně i přesto všechno je Indonésie nádherná země, kam stojí za to jet.
PS: omlouvám se za příspěvek, který se Rakovníka příliš nedotýká
Zelí16.02. 2011 11:27:44
@Jan
Kromě benzinky bylo na náměstí i autobusové nádraží ;-)
p.s.koutak16.02. 2011 10:39:30
Nevim jak v Indonezii,ale u nás se prd píše
s D na konci.
patron15.02. 2011 13:34:56
já nevím, proč sem taháte Indonésii. My nežijem ani v Indonésii, ani v Praze či Kladně. my jsme v Rakovníku a měli bychom řešit problémy, které tady máme. Nás zatěžuje provoz v centru Rakovníka a ne miliony aut v Indonésii. Nás je tu taky jen 16tisíc a ne miliony obyvatel. Takže vratme se k našemu problému.
Tomáš15.02. 2011 12:46:06
Tonda: bohužel kouťák v Indonesii byl, takže čekejte negaci všeho co jste napsal :-D
« Starší příspěvky 1 2 3 4 Novější příspěvky »
Katalog služeb

RAPORT.CZ
TYDENIK PRO RAKOVNICKO A NOVOSTRASECKO

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web

© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena

Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.