Líbí se vám studie Ateliéru A1, podle níž má být bývalá školní jídelna v Rakovníku přestavěna za 66 milionů na městskou knihovnu?
| ykaissni | 25.03. 2011 11:58:42 |
| 78gv5K ciwptdtbxdbt, rikxhmgllusd, [link=http://xsttnrykhalt.com/]xsttnrykhalt[/link], http://ysvvjkaffhco.com/ | |
| 23.03. 2011 10:56:59 | |
| Pěkná stavba. Akorát aby se tam neodrážela budka, to by jsme pak měli budky dvě. To znamená, že jejich likvidace by pak trvala minimálně šest volebních období. | |
| kouťák | 23.03. 2011 08:00:24 |
| tak jí rozbijem | |
| Slanař | 22.03. 2011 09:13:05 |
| Mám obavy, že skleněná fasáda bude "házet prasátku" | |
| koumák | 20.03. 2011 13:47:18 |
| Ještě ani nebyli schopný odstranit tu příšernou výběrčí budku, jen o tom plácaj, a už je tu další návrh na nesmyslnou megalomanskou stavbu, která má jen jeden jediný účel-pár lidem naplnit kapsy tučnou sumou peněz. Pane starosto, ČINY! jedině činy! Prázdným plácáním nesmyslů a poleháváním po barech tomuto městu moc neprospějete... | |
| J.P. | 14.03. 2011 08:04:32 |
| jenom malá poznámka - diskutovalo se podobně také o stavbě nové školní jídelny ? Já jen že nová městská knihovna vlastně nebude prvnínm "moderním" zásahem do Zákostelí. Je pravda, že tam nahoře je to prakticky schované budovou gymnázia a nemá to prosklenou fasádu :) a ještě něco - ta prostřední budova, která má být demolována, to je skutečná architektonická perla pro Zákostelí - dle projektu OSP Rakovník (!) postavena v polovině 80.let.... | |
| kouťák | 10.03. 2011 14:23:35 |
| no, zase tak odvážná stavba to není. Ale zajímaly by mě výstupy ze studie podle metodiky hodnocení vlivu staveb na historický ráz, ovšem pokud nějaká taková metodika existuje. | |
| J.P, | 10.03. 2011 14:00:50 |
| Jana Vybíralová : ta stavba je - jak to říct - na rakovnické poměry velice odvážná. S budkou to nemůžete srovnávat, tu nechávají rakovničtí konšelé v klidu, neb je kouzelná, sypou se z ní zlaťáky :)) | |
| Jana Vybíralová | 10.03. 2011 13:48:23 |
| Nepročítala jsem celou diskusi, tudíž se možná budu opakovat. Nechápu větu "Zastupitelé i veřejnost vyjádřili obavy i nad údajně příliš moderním pojetím stavby, který by mohla narušit historický ráz Zákostelí." v souvislosti s ohavnou budkou, která, kromě toho, že narušuje, tak i hyzdí historický ráz Zákostelí, a obtěžuje (jemně řečeno) nemálo z nás. A to už mnoho let. | |
| Pavel | 10.03. 2011 13:10:18 |
| A kdyby v něm blbci vypadali chytře. To by tam bylo furt plno. | |
| Jirka | 10.03. 2011 13:08:26 |
| Ale pojďme k té jídelně. Já si myslím, že zrcadlo je dobrej nápad. Ale chtělo by to taková ta všelijak pokřivená. Jak mají na Petříně. Aby v nich měli lidi různě křivý huby, hubení by byli tlustý, tlustý hubený, budka výběrčího by vypadala menší a tak. Město by mělo novou turistickou atrakci a zvýšil by se turistický ruch. | |
| Pavel | 10.03. 2011 13:05:14 |
| Náhodou, čestných občanů není nikdy dost. Teď je otázkou, zda může být jmenován někdo, kdo ve skutečnosti moc čestný není. V Rakovníku třeba býval na seznamu čestných občanů po mnoho let také Kléma Gottwaldů. | |
| Re: Petr | 10.03. 2011 12:24:00 |
| Jenže oni nic nezajistí, oni jen hledají chyby na druhých. | |
| J.P. | 10.03. 2011 11:34:42 |
| já bych navrhoval čestné občanství pro pana Petra, evidentně po něm také touží... :)) | |
| Petr | 10.03. 2011 11:28:46 |
| Mám jeden návrh do diskuse.Paní Čiberová zajistí architekturu a pan Chládek dotaci z kraje.Oba potom dostanou čestné občanství Rakovníka. Pan Chládek to prý již dokázal v Branově.Zajistil dotaci na hospodu a dostal čestné občanství Branova.Jenom nevím v jakém roce se nyní nacházíme.... | |
Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web
© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena
Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla,
zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým,
v českém nebo jiném jazyce.