Přáli byste si, aby se Husovo náměstí změnilo na pěší zónu?

Přihlášení do diskuze

Registrace | Zapomněli jste heslo?

Zuzana Novotná18.04. 2011 22:40:05
kouťák :

..máte asi pravdu a tak bych navrhovala, že v "nejlepším se má přestat", i když tady spíš v "nejhorším"...:-)
Mějte se fajn, dobře se mi s Vámi povídalo...
kouťák18.04. 2011 17:36:31
netvrdím, že je to pro některé spoluobčany k pláči, leč takoví naši spoluobčané v osobních sporech jsou. Znáte tu Gausovu křivku, 10 procent plačících, 80 procent lidí kterým je to v téhle fázi to vlastně fuk a 10 procent se směje.
Tomáš P.18.04. 2011 17:09:51
Pro redakci Raportu: Možná by stálo za zvážení zavést zobrazení IP adresy u každého příspěvku, pak by bylo mnohem průkaznější kdo píše jaký příspěvek a možná by nedocházelo ke zneužívání jmen.
Zuzana Novotná18.04. 2011 16:24:46
kouťák :
:-) úsměvné ? Spíš k pláči vidět občany v osobních sporech, místo v diskuzi o dopravě na náměstí...
Sám vidíte, že to tu téměř nikoho nezajímá a až bude pozdě, budou zas všichni nadávat v hospodách..
V Rakovníku běžné...
Přeji Vám hezké odpoledne...
Petr nebo Pavel18.04. 2011 16:12:44
Ne ne, paní Zuzano, žádná taková další osoba se již v Rakovníku nevyskytuje. Ona jedna stačí sama o sobě.
kouťák18.04. 2011 16:09:49
:) úsměvné! opravdu úsměvné. Ale opět tohle téma přetéká mnohdy do vnitrostranických či politických sporů, haló Raporte nezměníte už téma?
Zuzana Novotná18.04. 2011 15:44:28
Petr nabo Pavel :
Zřejmě si mě s někým pletete :-)
Auto mám nové, víno nepiju a vajgly na zem neházím (takový zvyk z Bruselu, který tady asi neznáte:-))
Docela jste mne pobavil :-)
Petr nebo Pavel18.04. 2011 14:46:19
Zuzana N.
Ano paní Zuzano, při pohledu na naše současné náměstí je skutečně člověku smutno. Když vidím, jak si vyvezete své posadí až do samého centra, zaparkujete zde vaši zrezivělou rachotinu ze které div nevytéká olej, abyste si nakoupila cigára či snad zašla s dalšími pochybnými existencemi na víno. Běda ještě když na náměstí potkáte někoho, s kým můžete klábosit, to pak na uklizeném náměstí odhazujete na zem jeden vajgl za druhým.
Zuzana Novotná18.04. 2011 13:48:53
Monika
Máte asi pravdu, Moniko. Já bych ale spíš zašla do "pohřebky" vystavit parte všem "ideálům pro naše město", protože se obávám, že Rakovník zůstane navěky tím smutným městem, kde po páté odpoledne na náměstí nikoho nepotkáte a pokud s někým budete chtít diskutovat, dopadne to podobně jako tady :-(
Smutné město a lidi, ze kterých je mi smutno.. :-(
Přeji Vám hezký den...
Monika18.04. 2011 09:53:50
Dobrý, no. Po přečtení posledních čtyř stránek této diskuze snad začnu věřit na svoje předtuchy. Zrovna včera jsem si totiž říkala, že mi na pultech docela chybí Dikobraz.
Zuzana Novotná17.04. 2011 21:54:49
Jiřina :

Děkuji i Vám, milá Jiřino za Vaše slova. Nemusíte být z toho smutná, protože jsem si na "ubohost" některých lidí v Rakovníku už zvykla (i když mi to trvalo dost dlouho) a co se týče Luboše Dolečka, ani to mne nepřekvapilo. Lidé, které zajímá jen kariéra a osobní prospěch často "mlátí" kolem sebe, protože nic jiného neumí. Já věřím, že ty pověstné "boží mlýny" pořád melou a tak už si z podobných věcí dělám jen legraci. Vrátí se to každému...
Co se týče mého "písemného projevu", jsem ráda, že se Vám líbí. Proto Vám tedy prozradím, že už dlouho píšu básně, texty a povídky, které jsou docela úspěšné. Momentálně připravuji svoji knihu, kterou ale v Rakovníku rozhodně křtít nebudu. Neměla bych z toho asi dobrý pocit.
Ještě jednou díky a přeji Vám hezký večer...a až najdete odvahu, klidně se mi přihlšte, ráda bych Vám poděkovala osobně. Z.Novotná
Zuzana Novotná17.04. 2011 21:37:45
Modrý pták :

Vy si opravdu "nevidíte do pusy " ! Pokud tady někdo "práská", jste to (pokud dobře čtu) pouze Vy sám a doufám, že Vá vaše strana za tuto ostudu "vypráská" sama ze svých řad !
Zřejmě jste nepochopil, jak jsem to myslela. Znám se s Petrem Bendlem už dost dlouho na to, abych k němu nemusela chodit "práskat" (jak píšete). Jsme přátelé a naše rozhovory se týkají pouze hudby :-))
Zdeněk Nejdl17.04. 2011 21:35:57
Myslím si Zuzano, že si velmi rozumíme. Chtěl bych s tebou více spolupracovat. Nechtěla by jsi k nám vstoupit?
Zuzana Novotná17.04. 2011 21:31:37
Zdeněk Nejdl :

Děkuji Ti Zdeňku a zároveň se omlouvám, protože jsem si Tvé odpovědi nevšimla.
Bylo mi jasné, že Ty by ses o mě takto nikdy nevyjádřil... o tom nemá smysl diskutovat!
Budu velmi ráda, když to dáš do pořádku a děkuji Ti. Nemám ráda takové zbytečné nepříjemnosti.
Druhý modrý pták17.04. 2011 21:30:08
Omlouvám se za neoriginální přezdívku, ale právě jsem si ho přivřel do dveří. Osobně žádné důkazy o minulosti Z. Nejdla nepotřebuji. Stačí mi jen sledovat způsob jeho totalitního chování dnes (viz. vylučování členů z ODS). A to si myslím že hovořím za všechny slušné členy ODS.
« Starší příspěvky 1 2 3 4 5 9 13 16 Novější příspěvky »
Katalog služeb

RAPORT.CZ
TYDENIK PRO RAKOVNICKO A NOVOSTRASECKO

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web

© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena

Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.