Co si myslíte o činnosti Městské policie v Rakovníku nebo v Novém Strašecí?

Přihlášení do diskuze

Registrace | Zapomněli jste heslo?

Jaromír Tupý16.11. 2010 09:15:13
Kavárna - žádným termínem nelze vyhovět všem. Tento čtvrtek 18.11. v 18,00 hodin je desátý díl kavárny "U PRIMASE", písemně jsme pozvali všech dvacetjedna současných zastupitelů k debatě s občany-návštěvníky kavárny. Co myslíte - přijdou ? Přijďte se přesvědčit, jak zastupitelé plní svůj předvolební slib "zlepšíme komunikaci s občany"!!
Pavel16.11. 2010 08:18:58
Ještě ani slovo tu nepadlo o Novém Strašecí a tamních strážnících. Zřejmě fungujou.
kouťák15.11. 2010 17:22:05
hmm, tak asi nešla :(
koutak11.11. 2010 10:22:25
Nešla by příští kavárna zorganizovat v období víkendu, aby se mohli zúčastnit i Rakovničané, kteří musí přes týden pracovat v jiných krajích :)
Liba11.11. 2010 05:38:57
To je pravda. V Rakovniku povazuji za ostrasujici a strasici Rlisku
11.11. 2010 03:38:59
Sem nějak nepostřeh, že by pan Tupý někoho strašil (a to sem docela posera)
Re: Jaromír Tupý10.11. 2010 22:54:41
NEstrašte lidi.
Jaromír Tupý10.11. 2010 17:52:23
omluva Petrovi - ta výtka patří pisateli pod značkou Re:Petr, který nemá odvahu se představit jménem.
Jaromír Tupý10.11. 2010 17:48:10
pane Petr-všiml jste si, že ve svých příspěvcích nikoho neurážím? Mezi tu "bandu amatérů", kteří dělají kavárnu, patřím i já, takže Vám trochu dlužím, ale tentokrát svůj dluh nesplatím!!Na kavárně byste s Vaším slovníkem neuspěl. A plně souhlasím s p.Karlem-slušně a jasně sdělený názor!
Karel10.11. 2010 17:35:31
Pánové vaše důvody mě přijdou tak trochu mimo mísu. Buď chci jít na kavárnu, protože chci vidět jak se k problémům staví vedení města a pak je mě jedno, kdo ji vede anebo tam nejdu kvůli moderátorům a pak mě tedy názory vedení nezajímají. V tom případě mohu zustat u televize a dál nadávat. dovolím si malý příměr. Je to jako když slávista, i když fotbalový maniak, nejde na zápas národního mužstva jen proto, že se hraje na Spartě. Tak pokud vám leží na srdci problémy města, přeneste se přes to, kdo kavárnu moderuje a přijďte.
Re:Petr10.11. 2010 17:00:25
Petře, plně souhlasím!!! Kavárna je na .....!
Dělá to banda amatérů v čele s p. Čiberovou a Pánkem.

10.11. 2010 15:58:11
ODS už jde do háje, je to vidět. Třeba v Praze - odkdy chce pravicová strana jízdné do 15 let zadarmo ? Odkdy má stejný program jako ČSSD ? Naopak, chtějí jenom zustat u koryt a miliardových zakázek a nepustit konkurenci TOP09 k moci, ještě by jim odkryli co se tam dříve dělo. O nějakou politiku jim už dávno nejde. Podobně v Rakovníku.
Petr10.11. 2010 15:09:57
Pane Tupý,problém a neúčast lidí v kavárně bude asi v tom ,že ji vede p.Čiberová,což je ještě větší průšvih než když Chládek přivedl Lipperta.
Jaromír Tupý10.11. 2010 11:13:27
pozvánka : akce "Občanská kavárna" lépe řečeno "kavárna pro občany" říká vám to něco ?Probíhá již deset měsíců v Rakovníku pod heslem "mluvme spolu a naslouchejme si" a její aktéři si dali za úkol pomáhat občanům Rakovníka v komunikaci s radnicpři řešení jejich problémů.Bohužel jsme jako její organizátoři nenašli velké pochopení u minulého vedení radnice, kteří se cítili být kritikou ze strany přítomných obanů poškozováni !!?? Ve čtvrtek 18.11.od šesti hodin v restauraci "U PRIMASE" v Pal.ul. je desáté pokračování "kavárny" s programem rekapitulace slibů vedení radnice daných od prvního dílu kavárny občanům. Pozvali jsme písemně všech dvacetjedna současných zastupitelů města - zveme i vás, přijďte se aktivně zapojit do debaty o problémech Rakovníka !!!
Jaromír Tupý10.11. 2010 10:56:17
pro pana Pepu i jiné : ano, jsem členem ODS od roku 1990 jako jeden z deseti zakládajících členů v Rakovníku.Od té doby proběhlo mnoho voleb všech stupňů - komunální,krajské, parlamentní a senátní.V letošních komunálních volbách jsem prvně nevolil ODS v Rakovníku jako celek, ale dal jsem na její kandidátce sedm preferenčních hlasů.Svým hlasem jsem sestavenou kandidátku nepodpořil, na protest proti první desítce na ní jsem z kandidátky odstoupil. Ano,přesto se jako člen ODS cítím nepřímo zodpovědný za činnost nebo nečinnost těch, kteří byli za ODS do zastupitelstva zvoleni. ALE - tu přímou zodpovědnost mají voliči-občané Rakovníka, kteří tu garnituru 21 členů zastupitelstva svými hlasy vytvořili !!!! A pak je-voliče, čtyři roky jejich činnost na radnici nezajímá !!!Kolik z nich přišlo na ustavující zasedání staronového zastupitelstva ? A ještě k mandátu za 350 obdržených hlasů : současný systém tzv.poměrného zastoupení = procent hlasů pro stranu rovná se procento mandátů z počtu jednadvacetičlenů zastupitelstva, je špatný a ODS se ho již pokoušela v parlamentu neúspěšně změnit na systém většinový. Paní Lucko-k rozčilování mám daleko a o těch rýpalech máte pravdu. Hezký den.
« Starší příspěvky 1 2 3 4 5 7 Novější příspěvky »
Katalog služeb

RAPORT.CZ
TYDENIK PRO RAKOVNICKO A NOVOSTRASECKO

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web

© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena

Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.