Letos poprvé se během léta v Rakovníku uskuteční dvě mega akce, které se ještě nikdy v minulosti nepotkaly. Nejprve 22. až 24. července Rakovnické cyklování a pak 5. až 7. srpna Rack Reyd. Obě nabízejí kvalitní doprovodný program a koncerty hvězd. Další pestrou hudební přehlídkou bude 16. července luženský festival Coombal. Co si myslíte o kulturní nabídce letošního léta?

Přihlášení do diskuze

Registrace | Zapomněli jste heslo?

annajakubska01.08. 2011 00:38:53
Vážený pane Pavlíku, myslímsi, že se mi podařilo prosadit hodně na radnici a nikdy jsem necouvala, ono stát proti přesile to je velký problém to ustát, to umím pochopit, ale nechápu velkoustá prohlášení, která se neplní a to by si politik na komunální urovni neměl nikdy vuči občanovi dovolit.
Karel Kapic27.07. 2011 10:01:26
Se zájmem jsem sledoval Rakovnické cyklování a rád bych poděkoval organizátorům za skvělou přípravu i průběh vskutku složité akce a popřál jim mnoho sil do přípravy dalšího ročníku.
Miroslav Koloc25.07. 2011 00:09:40
Rakovnické cyklování za podpory Města Rakovník bylo letos velmi vydařenou akcí po všech stránkách, za což zaslouží poděkování všichni organizátoři, kteří odvedli skvělou práci.Všem díky a je to akce, která už má výrazné a zasloužené místo v rakovnickém letním kalendáři.
Ladislav Zelenka23.07. 2011 14:31:47
Pro webmastera: Dobrá práce. Konečně se tady (doufejme) bude diskutovat bez mnohdy žalovatelných urážek od ubohých anonymů.
Pavlína Čiberová - Nedvědová22.07. 2011 09:15:13
Zdravím diskutující :-) Registraci vítám zvesela, leč jinak celkem posmutněle, neb jsem zjistila, že mne všechny letošní letní velké akce minou :-( Tak těm, co se zúčastní alespoň popřeji hezkou zábavu :-)
Honza Koutecký st.21.07. 2011 22:16:32
zdravím Rakovník !
Martin Krob21.07. 2011 16:31:26
No výborně to celek potěší :) Snad se ta diskuze teď pročistí a ubyde těch urážlivých příspěvků od anonymních pisatelů.
Petr Slabý21.07. 2011 15:50:57
Ano pane Krob, registrace už je povinná pro přispívání do diskuze, snad to zlepší kvalitu příspěvků. Dokonce jste mě předběhl při registraci, když jsem testoval jestli vše funguje jak má a jste tak historicky prvním registrovaným uživatelem na portálu Raport.cz :)
Martin Krob21.07. 2011 15:29:04
A koukám že registrace se rozjela :)
Mgr. Miroslav Koloc18.07. 2011 10:55:29
Luženský festival Coombal znovu dokázal, že je akcí nadšenců a že si našel své návštěvníky a je obohacením kulturního léta nejen v Lužné, ale celém regionu.Palec nahoru:-).
kouťák18.07. 2011 08:25:40
děkuje celému realizačnímu festivalovému týmu a hlavně lidem co přišli a bavili se. Pro ně to byla radost dělat! Takže za rok opět na mlatě!
Kamil15.07. 2011 06:16:09
> p. Pavlík
kde je podle Vás zakopaný pes, když radní může ovlivnit jen málo záležitostí? Je to ve složení rady?
Petr Packan14.07. 2011 11:18:39
RE:Marek Pavlík. p. Pavlík stejně z rady města neodejdete. Jelikož je to funkce vážená a placená, tak proč by jste z ní odcházel jen kvůli voličům. Stejně všichni víme, že to neuděláte jen strašíte jako se "skejt parkem"
Marek Pavlík14.07. 2011 09:55:20
Naprosto s Vámi souhlasím. Bohužel jak jsem poznal, tak ze své pozice radního mohu urychlit jen velmi málo záležitostí. To je také jeden z duvodů, proč si sam pro sebe na konci roku zhodnotim sve pusobeni v radě.

Ještě reakce na paní Jakubskou:

O duvodech zpomalení jsem už psal. Pokud byste byla na mém místě vy, tak byste s tím taky nepohnula. To Vám garantuji. Jinak Vaší rozhořčenosti se nedivím.
JP14.07. 2011 06:36:01
pane Pavlíku, já na Vás mručet nebudu /mručení neprovozuji/, ani proti Vám nic osobního nemám. Však uznejte sám - nepřijde Vám, že rakovničtí občané mají jakýs takýs nárok býti rozmrzelí z toho nekonečného posouvání a odkládání, ať už je to krom skejt parku i řešení dopravní situace na náměstí nebo strategický plán města. Moje veškerá úcta !
« Starší příspěvky 1 2 3 4 5 7 9 10 Novější příspěvky »
Katalog služeb

RAPORT.CZ
TYDENIK PRO RAKOVNICKO A NOVOSTRASECKO

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web

© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena

Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.