Koho z kandidátů do zastupitelstva byste nejraději viděli ve funkci starosty města Rakovníka?
| koutak | 18.10. 2010 11:29:21 |
| gratuluje nově zvoleným zastupitelům k velice zajímavé sestavě a přeje jim po celé jejich funkční období co nejvíc interesantních článků v místních novinách. :)) | |
| Tomáš Kališ | 15.10. 2010 17:54:36 |
| myslím že by to chtělo někoho nového tzn. rozhodně nevolit nikoho ze jmenovaných a hlavně dát šanci mladým lidem ,možná by se potom v Rakovníku dělo něco po dobu celého funkčního období a nikoliv jen před volbami | |
| Jirka | 15.10. 2010 14:18:34 |
| Nebo spíš neopakovat a volební. | |
| Ja | 15.10. 2010 11:11:24 |
| gramaticke nebo zivotni? | |
| 15.10. 2010 08:26:26 | |
| Pravidlo č. 1 pro diskuse jako tato. Neopravovat chyby druhých. | |
| Jirka | 14.10. 2010 15:07:35 |
| slyšet, mlýn, blýskat se, polykat, plynout, plýtvat, vzlykat, lysý, lýko, lýtko, lyže, pelyněk, plyš | |
| 14.10. 2010 12:56:42 | |
| Tak mu to přejte, potřebuje se ještě blísknout. Naposledy | |
| 14.10. 2010 10:20:45 | |
| KO Starostovi za to že před volbami otevírá "hotové" nábřeží T.G.Masarkya bez dodělaného mostu | |
| Michal David | 14.10. 2010 09:54:05 |
| V Centu prece někdo rozlil mýdlo na schodech (uklízečka napojená na Al-Kajdu) a spousta lidí tam na něm uklouzla. To je přece jasné. Policie to také tvrdí. Měli by zavřít uklízečku:-) | |
| 13.10. 2010 14:49:16 | |
| Děkujeme panu Tupému za jeho názory. Jediný, který nás ale zajímá je, jak to bylo v Centu???? Nebo jste o tom mic neslyšel? | |
| restituent | 12.10. 2010 18:03:48 |
| Pro Vlastnictví: Já to vidím trochu jinak. Ty pozemky jsou získávány ne proto, že se Lippertovi chtějí v tržní ekonomice podnikatelsky realizovat, ale proto, že podnikavý je někdo jiný, na jehož nápadu,riziku a nákladech si lze přihřát polívčičku.Souhlasím s Občanem, že jde o spekulaci,ale protiprávní to není a většina lidí by jednala na jejich místě stejně. | |
| Patriot | 12.10. 2010 15:22:05 |
| z webu pana Smolného (ODS): "Jako občan Města Rakovníka chci udělat pro naše město něco prospěšného a ne jen sedět doma se založenýma rukama. " Nabízím řešení: Co nesedět doma a jít do prace, jako každý slušný člověk. Ikdyž v jeho připadě spiš platí, kdo nic nedělá nic nezkazí. Tak to tak možná radeji nechme :o) | |
| Občan | 12.10. 2010 13:45:27 |
| Neco jineho je, kdyz Vam chtejí jen tak z nicehonic nadnarodni spolecnosti kopat u Vaseho domecku pres Vas pozemek a nebo pokud nekdo schani pozemky s umyslem pouhe spekulace a nebo obohaceni na ukor nekoho jineho např. mesta, ci jinych subektu ktere chteji stavet, ze pane Lipperte? O jak rad bych se pletl ... | |
| Vlastnictví | 12.10. 2010 13:00:25 |
| To: restituent Možná, že je to pro mnohé těžko skousnutelné, ale i v tomto případě platí zákon tržního hospodářství a rčení, že všechno je otázka nabídka a poptávky. Zastávám názor, že pokud někdo něco vlastní (i pozemek) a někdo jiný potřebuje tento můj majetek použít, musí s tím vlastník souhlasit a ten kdo něco potřebuje se musí snažit domluvit. Pokud domluva není možná musí se respektovat vlastnické právo. Jsem asi v obdobné situaci, kdy ČEZ chce přes můj pozemek vést vedení vysokého napětí, také kvůli inženýrským sítím pro rodinné domy a také nesouhlasím. Proč si mám za směšné peníze za zřízení věcného břemene nechat znehodnotit svůj pozemek? Zkuste se na problém podívat jaksi z druhého konce | |
| 12.10. 2010 12:02:06 | |
| Koukám že mistr Tupý už zase podle svého komentuje veškeré dění ve městě i jeho širém okolí. Události v Centu ale byly kupodivu bez jeho komentáře ... | |
Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web
© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena
Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla,
zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým,
v českém nebo jiném jazyce.