Jak byste letos oznámkovali vedení města Rakovníka?
| sarka fiserova | 09.01. 2012 09:07:46 |
| zdravím vás touto cestou bych vás chtěla varovat na útoky ze zelené felície které po lidech v rakovníku hazejí vajíčka mě už se to stalo 2x poprvé to bylo o ten Smuteční pochod nacionalistů v Rakovníku datum myslím že byl 27.10.2011 a po druhé se to stalo v sobotu 7.1.2012 kolem 23:00 hodiny oba útoky jsem hlásila na policii ale nikdo s tím nic nedělá! policie viděla důkazy a pouze se vysmála nebo mi to tak připadalo,já už nevím k čemu tady tu policii máme!!!!! prosím vás o to komu se stalo něco podobného nebo ví něco více pomožte děkuji | |
| Honza Koutecký st. | 08.12. 2011 16:10:32 |
| alespoň nekupujou vánoční stromky do škol za 11 tisíc kus. :) btw. Nechcete někdo trochu briketovaných ostravských kalů zdarma? Je tam upravená výhřevnost přídavkem uhlí. Hoří to celkem dobře, naše hejtmanka to rozdává referentum k Vánocům, aby se levněji zahřáli. :)) | |
| Dagmar Matějíčková | 08.12. 2011 14:14:03 |
| No jo, tak ta vaše anketa měla být minimálně o měsíc dříve, aby si je čert vzal rovnou. Takhle se to asi k peklu ještě nedoneslo. Ale až tam skončí, tak aby pektu nestrhli váhu jako v té krásné poháce Dorota Máchalová | |
| Pavel Sklenička | 08.12. 2011 13:47:14 |
| Já myslel peklu... | |
| Dagmar Matějíčková | 08.12. 2011 12:51:08 |
| To, že by si to jako zopákli v příštím volebním období, jo? Tak to jim raději dám 1 * | |
| Pavel Sklenička | 08.12. 2011 12:42:28 |
| Nechci předjímat, ale kdyby dostali nedostatečnou, tak by vlastně propadli... | |
| Dagmar Matějíčková | 08.12. 2011 07:55:49 |
| Není třeba známkovat, je třeba změnu ve vedení radnice. | |
| Jiří Petrbok | 07.12. 2011 19:49:16 |
| vedení města si moc bodů nezaslouží za neustálé odkládání řešení dopravní situace na náměstí. Chápu že je to záležitost více než složitá, ale jaksi mi přijde že chybí vůle to nějak konečně vyřešit. Stále slýcháme jakési odkazování se na jakousi studii ale z náměstí je jedno velké parkoviště korunované odpuzující budkou u kostela... Neříkám že vše je špatně, třeba zrekonstruovaný park na Sekyře vypadá dobře, ale pro mě zkrátka řešení situace náměstí má prioritu a to je jaksi stále v nedohlednu.. | |
Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web
© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena
Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla,
zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým,
v českém nebo jiném jazyce.