V Rakovníku má vzniknout vyhláška, která by měla regulovat umístění výherních hracích přístrojů, heren a sázkových kanceláří na území města. Kde by podle Vás herny být neměly?
| Pavel Sklenička | 16.11. 2011 08:59:06 |
| Děkuji za opravu. Takhle jsem si to poznamenal na tiskovce, takže jsem zřejmě špatně slyšel. Vám se také povedl roztomilý překlep. Ten. tik. Vám tedy nezávidím. Zřejmě první následky Vaší nelehké činnosti. To máte z pana starosty, že? | |
| Jan Polák | 16.11. 2011 08:53:17 |
| Dobrý den, chtěl bych pouze opravit počty výherních hracích přístrojů (VHP) a interaktivních videoloterních terminálů (IVT). Dle provedených kontrol MěÚ Rakovník je v 32 provozovnách naistalováno 113 VHP a 155 IVT, což je celkem 268 přístrojů. Pan redaktor se v úvodním příspěvku zřejmě upsal u prvního čísla. S pozdravem Jan Polák, tik. mluvčí MěÚ Rakovník | |
| Pavel Sklenička | 09.11. 2011 09:31:17 |
| V Rakovníku je v současné době 32 provozoven, v nichž je městským úřadem povoleno 313 výherních hracích přístrojů a 155 výherních interaktivních zařízení povolených ministerstvem financí. Na poplatcích získává město kolem 6 milionů korun ročně. Letos to prý bude o něco méně. | |
| gabriel pleska | 08.11. 2011 18:05:09 |
| Kolik přinese jedna herna do rozpočtu? | |
| Monika Pokorná | 04.11. 2011 11:17:58 |
| Budeme doufat a věřit, že při vzniku vyhlášky budou zapojeny inteligentní mozky, především s rozšířenějším smyslem pro úroveň a vkus. Rovněž by bylo dobré odsunout porovnávání s dobou předrevoluční a s tím související bohapusté řeči o tom, že město musí "žít". Ono "žití" bychom si v třetím tisíciletí měli představovat úplně jinak. Neškodilo by též znovu a znovu si přehrát nedávný sváteční projev prezidenta republiky. | |
| mestorakovnik.blogspot.com | 03.11. 2011 10:31:54 |
| Neměly by být nikde. Scházejí se tam podivná individua, ničí to osobnosti, a co teprve ty ohavné neonové a podobné poutače. No prostě nevkus. Ad Monika Pokorná: Také jsem prováděl několik srovnání Rakovníka s jinými městy, dospěl jsem k názoru, že to se prostě nedá. V Rakovníku je taková podivná mentalita lidí, všichni kritizuji a nikdo nic nedělá, nic nenavrhne. Když se něco udělá, tak zase jenom kritizuje a nebo to zničí. O vulgárnosti nemluvě. | |
| Monika Pokorná | 01.11. 2011 17:41:42 |
| Na konci léta jsme se prošli téměř nočním městem Písek. Historickým středem, náměstími a přilehlými ulicemi. Nikde žádná herna, žádný nonstop, nikde žádný nepořádek, řev, žádná nablblá muzika, žádní zvraceči. Tu a tam posezení venku před kavárnou, příjemné osvětlení, ticho, klid, procházejících se několik dvojic, pánové s pejsky na vodítku a městští strážníci. Vůbec se mi nechtělo domů, připadala jsem si jak (na dnešní dobu) v jiném světě. | |
| Ladislav Zelenka | 01.11. 2011 16:14:20 |
| V okruhu 10 km od nejbližšího obydleného místa. Anebo z nich udělat třeba veřejná WC a takto získané exkrementy použít k trestání neschopných úředníků, vandalů nebo nepřizpůsobivých občanů - namočení, pomazání apod. | |
Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web
© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena
Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla,
zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým,
v českém nebo jiném jazyce.