Chybí vám v Rakovníku prodej potravin vyprodukovaných v našem regionu (maso, mléko, zelenina, ovoce)? Uvítali byste v Rakovníku farmářské trhy?

Přihlášení do diskuze

Registrace | Zapomněli jste heslo?

Pavel Sklenička25.05. 2011 14:11:41
Paní Čiberová, rozlišujte, prosím, zpravodajství od komentářů a glos. Informace jsou v článku Petice za odvolání Nejdla. V Glosáři je nenajdete. Tam píši, co si o věci myslím. Jestli moje názory považujete za dezinformaci a hloupost, nedá se nic dělat. Nicméně, pokud petice nemá nic společného s Vaším vyloučením, měla jste ji iniciovat už dříve, a ne pár dnů poté, co Vás z ODS vyhodili. Takhle to skutečně vypadá jako vendeta, ať chcete nebo ne. Osobně to považuji za chybu ze strany místní organizace. Jenže I Vaše petice mi přijde mimo mísu. Starosta byl řádně zvolen, i když s hodně odřenýma ušima. A dokud se nerozloží stávající radniční koalice, která si ho vybrala jako jediného uchazeče o uvolněný post starosty, zůstane ve funkci, i kdyby petici podepsalo půl města. Jedině, že byste získala podpis všech 1 547 lidí, kteří pana Nejdla přímo volili. To je mimochodem počet hlasů, které ve volbách získal. Pokud by přidali čestné prohlášení, že ho skutečně volili a že je to teď mrzí, mohlo by to být zajímavé :))
Martin K.25.05. 2011 14:05:03
Jen takový návrh, co kdyby jste požádala vašeho pana weba aby vytvořil také online petici na vašem webu aby se dala podepsat i tam. Tím by se určitě dostala k daleko většímu počtu občanů.
Pavlína Čiberová - Nedvědová25.05. 2011 12:52:40
Obcan : Je mi líto, že to takto vnímáte. Pravdu však máte v tom, že bychom měli tuto situaci prezentovat na našich web stránkách. Ještě dnes požádám našeho "pana weba", aby na stránky v nejbližších dnech vložil pro ukázku Petiční arch + Výzvu k podpisové akci a jakýsi soupis událostí či názorů vzešlých zejména z OK, které k této petici vedly. Jsou v nich mimo jiné uvedeny i dva ze tří, které jste zde uvedl Vy.Farmářské trhy tam nejsou, protože jsou novou záležitostí, která je nyní "v běhu řízení". Jinak samotné znění textu petice je jen prosté, jak sám uvidíte. Výše uvedené listiny však můžeme přiložit k petičním archům na podpisové místo v Optice pana Rence, stejně jako při předkládání Petice zastupitelům města.
Obcan25.05. 2011 12:26:18
Necetl sem zadnou glosu pana Sklenicky - je to jen muj nazor na informaci: Čiberova - petice na odvolani Starosty.
Pan Pavlik by se mi take libil jako starosta, pro Rakovnik by to byl urcite prinos, ale kandidata navrhuje myslim ze vitezna strana - tedy Vase oblibena ODS (ktera nikoho jineho nez pana Nejdla navrhnout nemuze - nikdo jiny to totiz delat nechce a dalsi problem je v tom jestli by pan Pavlik o nevdecny post starosty na ukor sve profese vubec stal.
A mohu si vubec nekde na webu precist cely text petice?
Treba budu prekvapen a rad podepisu, ale zatim to ma pro me velmi zvlastni pachut...
Pavlína Čiberová - Nedvědová25.05. 2011 10:51:48
obcan : Informace, která vyšla v Raportu jako glosář pana Skleničky je dezinformací a hloupostí. Petice,nemá nic společného s mým vyloučením z ODS RA, protože tuto záležitost řeším na poli vyšších orgánů ODS. Nemám tedy ani potřebu se komukoli mstít. V tomto smyslu budu též psát jakési "prohlášení" k otištění v příštím čísle Raportu, a budu věřit, že jej otisknou. Petice byla a je akcí zaměřená právě na prosazení zájmů obecných, tedy občanů tohoto města, tedy včetně těch, o kterých zde píšete. V tomto smyslu také zní naše Výzva k podpisové akci, pokud jste ji četl.
Co ce týče mého návrhu na funkci starosty - osobně by se mi líbil např. pan Marek Pavlík.Ale to je samozřejmě jen můj názor, nikomu jej nepředkládám.

Přeji hezký den
Radek Vyhnanec25.05. 2011 10:01:34
Já bych uvítal, kdyby pan starosta opilec Nejdl odstoupil. Proboha ať už jde to stvoření někam k pásu do fabriky, na nic jinýho se nehodí...
obcan25.05. 2011 08:33:00
To čiberova:
jsem rad ze jste si muj napad s petici - jakozto hlasu lidu vzala k srdci, ale neprekvapuje me, ze jen k vlastni pomste a pouze svym zajmum a ne za prosazeni neceho duleziteho, co Rakovnik potrebuje a vy to chcete realizaovat - napr. za Sk8tove hriste, farmarske trhy, dopravni situace na namesti ... A jen pro uplnost Vas navrh na funkci starosty??? Ze neni??? proc me to neprekvapuje???
Věra G.23.05. 2011 22:38:18
Souhlasím jak s Janou, tak s Petrou. Připadá mě to tady, že to radní úmyslně tlačí do "bahna". Co děláte pro nás, pro obyvatele Rakovníka? Vlastně něco jo, to bych byla nespravedlivá, ale mohli a hlavně měli by jste dělat víc.
Ještě jednou Petra H.23.05. 2011 21:57:08
Tím jsem nechtěla říci, že ostatní nepracují. Ale dostat dopoledne na tržnici, je pro řadu lidí nadlidský výkon.
Pozitivní však je, že nemusím městem procházet ve čtvrtek, kdy se konají veletrhy nepotřebného zboží.
Petra H.23.05. 2011 21:46:43
Prosím, prosím, udělejte je v sobotu dopoledne. Ať si mohou nakoupit i pracující.
Jana Kovářová23.05. 2011 18:10:08
Tyto stránky jsem si otevřela na popud mé kamarádky. Dříve jsem o nich nevěděla a než jsem se rozhodla přidat svůj příspěvek, tak jsem si prošla i archív diskuze. To abych byla v obraze. a atk na otázku, jestli mě v Rakovníku chybí farmářské trhy, tak musím říct, že chybí a to dost. Myslím, že tu měly být už dávno. Ale co mě tu hlavně chybí, je pořádné vedení města, které by toto město tlačilo dopředu a ne brzdilo jeho rozvoj. Je to markantní rozdíl, když přijíždím do jiných měst a vidím pokrok. U nás jako by se čas zastavil. A jestli je to představitelům jedno, tak obyvatelům by to být jedno nemělo. A obsah těchto diskuzí naznačuje, že je dost lidí, kteří by rádi žili ve městě, které se rozvíjí. A ruku na srdce tím městem Rakovník není. Takže nejen příchod farmářských trhů, ale pokud se radní nechytí za nos, tak příchod nové krve do vedení města. Proboha, co jste to za lidi, když vám nevadí, že je naše město svému okolí pro smích.
Zuzana Novotná23.05. 2011 16:59:26
pro :-)
Fajn, že to jde sympaticky.. :-)
Osobně se tam teprve chystám, jen jsem měla informaci o kozích sýrech .. osobně dávám přednost ovčím jako Vy ...
Je dobré mít tyto informace a díky za ně .. snad se podaří rozšířit trhy v Rakovníku, což by určitě spousta lidí přívítala...
:-)23.05. 2011 16:34:21
Petrovicích....u Sedlčan (http://www.stpierre.cz/),
v Petrovicích u Rakovníka mají ovčí sýr z Velké Chmelištné (http://www.farma-vam.cz/kontakt.)
Možná nově i kozí to nevím. Mám raději ovčí než kozí ale nejlépe kravský. Nevyrábí tu někdo máslo a tvaroh?
Zuzana Novotná23.05. 2011 15:46:04
pro neznámého vtipálka :-)
Vaše rádoby vtipné urážky jdou mimo mě, protože anonymy neuznávám... ale jen pro Vaši informaci tedy doplním, že kozí farma je v Petrovicích ..
Příště si to raději ověřte předem :-)
23.05. 2011 15:44:35
http://rakovnicky.denik.cz/zpravy_region/v-rakovniku-koluje-petice-pro-odvolani-starosty.html
« Starší příspěvky 1 2 3 4 5 7 Novější příspěvky »
Katalog služeb

RAPORT.CZ
TYDENIK PRO RAKOVNICKO A NOVOSTRASECKO

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web

© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena

Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.