Půjdete k volbám?
Proč?
| Fotbalový fanda | 01.06. 2010 21:05:08 |
| Finiš ve fotbalové II. třídě ! Už je to tady ! Nemusíte být ani bůhví jakým znalcem poměrů v naší okresní kopané, abyste si po přečtení delegace rozhodčích na 20. kolo II. třídy udělali jasno ! Jen mě zaráží, že to nehýbe s těmi pány, kteří se před valnou hromadou bili v prsa a obvolávali kdejaký klub s ujištěním, že teď už to na okrese „pošlape“! Zajímá vůbec tyto „vyvolené“ úroveň okresního fotbalu ? Nebo jen tiše přihlížejí „soudcovským machinacím“ a dělají jakoby nic ? Sedm kol před koncem soutěžního ročníku ještě není o postupu do krajské I.B třídy, ale ani o sestupu do III. okresní třídy definitivně rozhodnuto. Objevují se však už první prognózy, jak který zápas dopředu dopadne ! Zatímco si osobně myslím, že vzhledem ke kvalitě a ambicím branovského klubu je o postupujícím rozhodnuto, rušno začíná být především na konci tabulky ! Zlaté to časy pro naše okresní rozhodčí ! Jak již bylo uvedeno, o ambicích a kvalitě branovského mužstva netřeba polemizovat, pro zajímavost ale uvádím statistiku delegace rozhodčích, kteří během podzimu rozhodovali jejich utkání. Je až neuvěřitelné, že se ze 13 podzimních utkání Branova na jejich rozhodování podíleli v 11 (!) případech pouze tři rozhodčí – A.Sýkora, M.Titlbach a Z.Polívka, přitom hned 9x jako hlavní ! Co na to OFS v Rakovníku ? Přesuňme se ale nyní do suterénu okresní tabulky a do současných jarních kol ! Pomineme - li rezervu Nového Strašecí, která již má pravděpodobně své dny v okresním přeboru sečtené, o další sestupové (či sestupová) místa se s největší pravděpodobností podělí mužstva Olympie, Olešné, Sýkořice, Roztok a možná i Kolešovic. Nejhorší výchozí pozici má momentálně rakovnická Olympie, po okrese jdou zvěsti, že se chce zachránit zuby – nehty. A hle, delegace rozhodčích jakoby opět mluvila za vše ! A tak jen pro zajímavost – během prvních 6 jarních duelů se na jejich utkáních v 5 případech opět podílela dvojice sudích A.Sýkora a M.Titlbach, z toho 4x jako hlavní ! A aby toho nebylo dost, tak důležitý duel 20. kola mezi Sýkořicí a Olympií bude řídit opět Sýkora ! Jaká to náhoda ! A na závěr jen dodávám, duel mezi Branovem a Pavlíkovem, jenž mužstvo od Berounky v podzimní části dokázal porazit, bude řídit – hádejte kdo – sudí Titlbach ! Asi to chtělo na OFS opravdu změnu……… ! Ještě fanda okresní kopané | |
| Ilona | 28.05. 2010 18:53:42 |
| No nevím Karle,možná by měl tedy říci, kde vzal ten balík co si dal do "úschovy" k Olšiakovi. Pokud je pravda, že si u něho uložil 2 mega, tak to moc čistý tintirynti nebudou | |
| Karel | 27.05. 2010 22:07:59 |
| Petrovi: Taky si myslím, že Zdeněk patří mezi ty slušnější politiky. Zvláště teď, když musí kvůli zdraví omezit pití. Dobrý je, že snad nekrade. | |
| Petr | 27.05. 2010 17:48:36 |
| Ovšem ODS zas nic moc.... Už se těším na Miloše Zemana !!! | |
| Petr | 27.05. 2010 17:47:53 |
| Nechápu cko máte kdo proti Nejdlovi ! Myslím, že je ok. | |
| Venda | 27.05. 2010 10:34:17 |
| To Ilona: tykání mi nevadí, můžem třeba zajít na kafe;-) | |
| Milano | 27.05. 2010 09:30:30 |
| Pane Aleši, máte pravdu s volbou TOP 09, špatně jsem se vyjádřil. Ale s tvrzením, že politici jsou obyčejní lidé nemohu souhlasit. Možná bych to trochu poopravil. Politici byli původně "úplně obyčejní lidé", bohužel jejich práce a otržení od problémů obyčejných lidí je určitě změnilo. Hezký den. | |
| Ivan | 22.05. 2010 18:57:08 |
| I ne, největší mekota, jekota a blekota je Zděnda. Škoda, že Arabela je i s prstenem fuč | |
| to Karel: | 22.05. 2010 15:12:26 |
| A kdybyste ještě toho Smolnýho trochu více znal. Sestaví mi "odborně" počítač (tak že i v Tesku by ho sestavili líp) a neuzná mi reklamaci za jeho vlastní chybu. Nestará se o své mobilní zákazníky. Když ho chci v prodejně najít, tak zjistím že už tam dávno není protože neplatí nájem. A teď aby vypadal chytřeji tak se snaží studovat už druhou VŠ. To bude zase "kvalitní" politik. | |
| Aleš | 21.05. 2010 21:00:31 |
| Pane Milane, já jsem si myslel, že strana TOP 09 ještě nekandidovala. Rozhodně nechci nikoho přesvědčovat, aby volil tu či onu stranu. Nesmíme ovšem zapomenout, že strany netvoří jen hrstka mediálně zprofanovaných lidí. Drtivou většinu stran tvoří úplně obyčejní lidé. Nerozhodujme se pod nátlakem emocí. Dejme přednost odpovědnému rozhodnutí. Rovnost výsledků nebo rovnost příležitostí? Snížení nezaměstnanosti nebo snížení inflace? A tak dále... (Omlouvám se za off topic) | |
| Milano | 21.05. 2010 12:31:58 |
| No hurá, že by konečně lidi dostali rozum, šli k volbám a NEvolili ODS, ČSSD ani TOP09 ? Jen aby si to přečetlo hodně lidí a řídili se tím. | |
| Ilona | 19.05. 2010 20:48:17 |
| Seš můj člověk Vendo, promiň že ti tykám,snad ti to nebude vadit, mám némlich stejnej názor. | |
| Venda | 19.05. 2010 16:13:16 |
| K těm komunistům, dřív nám vládli komunisti a dnes nám vládnou zloději, mafie a v lepším případě kreténi. Koukněte co je tu dnes za bordel, tohle nebylo ani za komunistů. K volbám půjdu a dám hlas národní straně svobody. ODS, ČSSD či TOP 09 mne neoslovily, nemam rád zloděje a lháře. Půjdu i ke komunálkám a přispěju k sesazení neschopné bandy hospodských povalečů, kteří momentálně okupují rakovnickou radnici. | |
| Karel | 19.05. 2010 09:53:55 |
| Páni, včera jsem slyšel na Husově náměstí toho Smolnýho, jednička ODS za Rakovnicko do parlamentu. Většího blekotu tam dát nemohli. To Zděnda je proti němu Cicero. | |
| Vilibald | 17.05. 2010 19:21:37 |
| Souhlas Jožine, je kus v... Jirko, právě proto aby ty kreatury už neměli šanci bys volit měl, ale nechci poučovat, taky jsem dlouhou dobu na volby házel bobek, Ale do těch komunálních letos stopro pujdu | |
Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web
© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena
Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla,
zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým,
v českém nebo jiném jazyce.