Mělo by město Rakovník převzít do svého majetku také sportovní halu na Nábřeží Dr. Beneše a nechat ji provozovat TJ TZ? Jak hodnotíte systém provozování a dotování městských sportovišť?

Přihlášení do diskuze

Registrace | Zapomněli jste heslo?

RENATA ŠMÍDOVÁ07.03. 2010 21:05:45
Dobrý den z Příbrami,
chtěla bych pochválit p. Učíka za vzorně připravený turnaj DROPS CUP - Rakovník, stálo ho to určitě hodně úsilí a proto se divím, když platí pronájem za UMT, že byl problém a nemalý s úpravou hřiště.Byla jsem svědkem rozhovoru se správcem, co má UMT na starosti a byla jsem dost překvapená, že pan správce se divil, že by mělo být hřiště upraveno do hrací podoby. Už první hrací den jsem nechtěla hráčkám ani dovolit aby hrály na zledovatělém povrchu a další zápas jsme si dokonce museli vzít do ruky hrabla a hřiště si svépomocí z větší části upravit.To jsem ještě nikde nezažila!Pokud je za to hřiště někdo zodpovědný, tak by mělo být připravené!Asi je někde chyba, ale na straně p. Učika a hráček to určitě není!Jinak děkuji p. Učíkovi za skvělý turnaj v rámci zimní přípravy fotbalových mužstev žen.
Spozdravem Renata Šmídová, trenér a vedoucí mužstva 1.FK Příbram
Jirka03.03. 2010 08:47:37
Pravdou ke, že Suchánek chtěl před deseti lety po městu dotaci na provoz bazénu, a tak si to město radši vzalo pod sebe. A teď doplácí ročně čtyři miliony korun. Suchánkovi by teď stačilo na halu 300 tisíc ročně. Mám obavu, že když to město převezme a bude to provozovat samo, tak to bude stát ročně nejmíň dva miliony.
Katalog služeb

RAPORT.CZ
TYDENIK PRO RAKOVNICKO A NOVOSTRASECKO

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web

© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena

Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.