Redakce týdeníku Raport uspořádala na svých webových stránkách anketu Sedm divů Rakovnicka. Vybírat lze z nabídky čtyřiceti nominovaných titulů, ale je docela možné, že některá zajímavá místa, pamětihodnosti nebo osobnosti zůstaly opomenuty. Máte doplňující návrh? A co vůbec říkáte podobným anketám?

Přihlášení do diskuze

Registrace | Zapomněli jste heslo?

Kokot01.09. 2010 15:58:34
soplujem ťa
Danihel01.09. 2010 15:58:10
Jo je to hrozné bordel, ani na námestí sa nemohu vychcať aniž bych sa nepoblil na verejnych hajzloch.
Věra31.08. 2010 14:36:51
Michalelo, souhlasím s Vámi, ani mě se nezdá Rakovník špatný a mám ho ráda. Co mně však vadí a považuji to za velmi špatné je vedení města. Myslím si,že toto vedení je už u moci dlouhou dobu a za tu dobu se nám bohužel otrkalo natolik, že trestnou činnost, která je páchána v jejich prospěch, považují za přijatelnou a nevidí na nic špatného a nebo i když vědí, že je to špatně, drží basu s ostatními a při hlasování v radě města se zvednou a odejdou a myslí si, že tím se vivinili. Omyl nevyviňují se, jen přizvávají svou slabost a loajatitu ae zkorumpovanou většinou.
asistent Drobila30.08. 2010 14:28:10
Venuše, víš proč se v internetových diskuzích normálně tyká? Protože tyto diskuze jsou neformální, obyčejně v internetových diskuzích lidé vystupují pod přezdívkou anonymně a strácejí jakoukoliv identitu. V tomto případě je familiernost namístě, neboť je zhola nemožné z nicku "Venuše" identifikovat tvůj věk, státní příslušnost a pod. Pokud chceš aby ti lidé v internetových diskuzích vykali, pak prozačátek uveď celé své jméno nejlépe s číselnou hodnotou tvého věku. K důrazu pak můžeš uvést i dosažený titul. :) Ps. rovněž se omluvám za tykání
Michaela30.08. 2010 10:02:03
Když to tu čtu, musím se také zapojit. Rakovník mi nepříjde tak špatný, jak zde popisujete. Bydlím zde cca 4 roky a jsem spokojená, za jiné město bych Rakovník neměnila.
Divů má několik - krásné procházky po cykloostezce nebo podél potoka, náměstí máme taky hezké, kostel jezdí obdivovat turisté, park pod kostelem taky není k zahození. Vandalové a lidé, kteří odhazují cokoli a kdekoli jsou bohužel všude, stejně jako vietnamské obchody a herny.
Joana27.08. 2010 17:18:14
Děkuji všem za názor, ať je jakýkoliv. Všem, kteří mě pochopili a nekritizovali. Ale chci taky chválit. A to za úpravu části náměstí před kostelem - vypadá to tam hezky. A taky za opravené nalakované lavičky - také jsou moc pěkné. Jen kdyby je nelemovaly extra špinavé nemyté chodníky;-). A díky za kulturu a obětavou práci s tím spojenou. Nechci nikoho jmenovat, ví to ti, kterých se to týká. Různá sdružení,spolky, dobrovolnící a pod., i ti, kteří pracují pro děti, také zaslouží poděkování. Ale nebýt jich? Nadále trvám na tom, co jsem dřív napsala...
Eva27.08. 2010 16:31:31
Paní Venuše, mě jsou celkem proti srsti osobní invektivy. Ale budiž. Za použití výrazu "víš" namísto "víte" se hluboce omlouvám. Došlo k tomu nedopatřením. Qui vitia odit, homines odit.

Ivane, zdravím Vás a doufám, že bude účast u voleb vysoká!
Venuše27.08. 2010 10:15:26
Evo,prosím,netykejte mi.Mě je celkem proti srsti jakási familiérnost,která je na internetových diskuzích běžná.Tykání mezi cizími lidmi si také pamatuji u soudruhů a to se mi také nelíbilo.
Píšete,že není třeba kritizovat něčí názor a vzápětí to uděláte v postoji k mému názoru.
Jen jsem měla otázku na Jolanu,co ona udělala pro to,aby Rakovník nevypadal,tak jak vypadá.Proč si myslíte,že narážím zrovna jen na úklid a protředí náměstí(například)?
Tady by spíš byla na místě otázka,co je možné udělat pro to,aby Rakovník "prokoukl".Aby hřiště v Jamce nevypadalo tak,jak vypadá.Plné bezdomovců a smažek...? Co udělat s cizinci-obchodníky,kteří zcela ovládli zdejší město:-(.A je toho víc.
Ivan26.08. 2010 16:05:03
Bezvlivní lidé, jak jste je nazvala Evo, mohou a snad i půjdou volit do obecního zastupitelstva a snad zvolí lidi, kteří svůj vliv použijí ve prospěch města a ne ve svůj. Nyní vládne klientelismus a korupce bohužel.
Eva26.08. 2010 15:51:17
Hezký den, všichni pisatelé. Vrátila jsem se do našeho města po delší pracovní cestě a doslechla se, že se zde rozvíjí zajímavá diskuze. Musím dát za pravdu Joaně. Ztotožňuji s jejím pohledem na čistotu v městě a podivnou nostalgii, která ve městě je. Joana se svým příspěvkem jen vyjádřila k tomu, jak to vidí ona. Možná má možnost srovnání. Ona přece nebrblá, mě se zdá, že je z toho spíš smutná. Venuše, copak musí člověk, nespokojený se špínou na náměstí, vzít koště a jít uklízet? Copak máme všichni, kterým se to nelíbí, jít do parku umístit nové lavičky, vytvořit hezké hrací plochy pro děti, provzdušnit celý park a vytvořit zázemí pro staré lidi? Vždyť přece víš, že tohle nemůžeme, jedině tak na svém pozemku. Za tohle je někdo zodpovědný a bere za to peníze. Mimochodem, tak špinavé chodníky, jaké jsou našem náměstí, jsem opravdu v žádném centru města neviděla. A to si myslím, že jsem procestovala kus světa. Ale i kdybych viděla, tak bych si řekla: "Taky se o to nikdo nestará". A ještě něco, Venuše. Není potřeba kritizovat něčí názor. Můžu mít odlišný, a tak se vyjádřím. Myslim si, že slušný člověk toho dělá pro svoje město nebo vesnici dost. Řádně platí všechny poplatky, daň z nemovitosti, uklízí okolí svého domu (i to, co patří městu), třídí odpadky, nic neničí, je slušný ke svému okolí a tak bych mohla pokračovat. Myslím si, že ta nostalgie vychází z toho, že bezvlivní obyvatelé tohoto města nemůžou stejně nic změnit.
Venuše26.08. 2010 14:25:59
Jolano,a copak jste za celou dobu pobytu v Rakovníku udělala pro toto město VY osobně.Brblat umí každý.Když čtu,co jste napsala,pak se nedivím,že plno lidí vídí v našem městě pouze"to zlé".Myslím si,že energie a život v dnešní době chybí v leckterém městě,nejen v Rakovníku.
Mě se také více líbila Praha dřív,než teď;-).
Joana26.08. 2010 10:00:52
Souhlasím, za všemi úspěchy i neúspěchy stojí lidi. Městu chybí energie a život. Je to tady jaksi upachtěné.
asistent Drobila26.08. 2010 08:32:26
Souhlasim s Pavlem, sou to lidi bez nápadu. to že rada a zastupitelstvo sou bez nápadu je samozřejmost, většinou sou to populisticky zvolení občané bez odbornosti. Právě úředníci státní správy, kteří dřepí na židli a svojí problematiku znají do puntíku řadu let mají být iniciativní a čmuchat co se kde dá a kde na to vzít. Jenomže voni dřepí a čumí. a nebavíme se o obcích ale o městskym úřadu aby bylo jasno btw. Zdenda a Honzík mají před volbama
Pavel25.08. 2010 22:10:52
Myslím, že městu chybí energie. Nebo lépe řečeno, lidi s energií. Čestnou výjimkou je Milena Křikavová v městské knihovně, která dělá spoustu věcí daleko nad rámec svých povinností. Jinak nevím o nikom, kdo by sršel nápady a měl, jak se říká, tah na bránu. Všichni tak nějak upachtěně vykonávají tu svou přenesenou či neunesenou působnost, odkazují na písemná vyhotovení a těší se na další výplatu.
Markéta25.08. 2010 18:08:32
Vážený asistente, vedoucí odboru životního prostředí má na starosti výkon státní správy na úseku životního prostředí a má tedy pramálo co společného s tím co samospráva (rada, zastupitelstvo) odsouhlasí či neodsouhlasí. A to, že Rakovník zrovna nevzkvétá není v žádném případě na jejích bedrech, ale na bedrech právě oné všeho schopné samosprávy v čele se Zděndou a Honzíkem.
« Starší příspěvky 1 2 3 Novější příspěvky »
Katalog služeb

RAPORT.CZ
TYDENIK PRO RAKOVNICKO A NOVOSTRASECKO

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web

© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena

Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.