Obáváte se prasečí chřipky? Uvažujete o očkování? Nemáte pocit, že jde jen o mediální bublinu nebo kšeft farmaceutických firem?

Přihlášení do diskuze

Registrace | Zapomněli jste heslo?

Zuza27.11. 2009 13:33:11
Ja a cela moje rodina se nechavame proti sezonni chripce ockovat a jeste jsme ji nedostali. Pokud by bylo mozne nechat se naockovat i proti praseci chripce (jako bezne v Rakousku, Madarsku...), tak bych nechala ockovat rodinu take. Mozna, ze jde o kseft farmaceutickych firem, ale myslim, ze je lepe snest jednodenni teplotu a bolest ramene, nez se divat, jak se dite dusi na dychacich pristrojich. Jsem pro ockovani.
Lucka26.11. 2009 13:12:17
Každoročně jsem se nechávala očkovat proti běžné chřipce a každoročně jsem marodila. Před třemi lety jsem očkování zrušila a od té doby je mým jediným problémem třídenní rýma.
Jana26.11. 2009 11:41:17
Když očkování proti chřipce jako takové spatřilo světlo světa,začal nás vedoucí nutit,ať se necháme očkovat a chránit tak nejen své zdraví.Aby dokázal,že o nic přece nejde,šel zářným příkladem.Výsledek se dostavil do několika dnů.Reakce na očkování ho dostala na 14 dnů do stavu práce neschopných,a že on do té doby opravdu nikdy nemarodil.Neumím si představit,co by to udělalo s kolegou alergikem .Takže jakékoli další očkování s díky odmítám .
Jirka25.11. 2009 13:55:48
Léta jsem se nechal očkovat vakcínou proti chřipce a pokaždé jsem měl v zimě minimálně týden přinejlepším zánět horních cest dýchacích. Loni jsem očkování vynechal a celou zimu jsem byl zdráv a v pohodě. Tak teď nevím, jak je to s tou chřipkou - a nejen prasečí.
rumburath24.11. 2009 12:53:26
Nemáte pocit, že se ptáte poněkud návodně, aby odpovědi konvenovaly vašemu obrazu světa?
Katalog služeb

RAPORT.CZ
TYDENIK PRO RAKOVNICKO A NOVOSTRASECKO

Prezentace spadá do kategorie Úspěšný web

© Copyright 2009 Týdeník Raport - všechna práva vyhrazena

Bez písemného svolení vydavatele je zakázáno jakékoli užití částí nebo celku díla, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem,
mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce.